Uluslar Ligi H:1 | Türkiye 1-2 Rusya | MS | 7 Eylül | TRT 1

4+2 olsaydi yemezdik bu golü

Yav birader insanların tepkisi belli. Maçını bile yayınlatamadığın ortamda aptal aptal yabancı sınırıyla uğraşmayacaksın. Gidip turnuva almaya uğraşmayacaksın. Sonra adamlar turnuvayı vermeyip, götleriyle güldüklerinde triplere girmeyeceksin.

Her konuda sanki tek bilgi sahibi senmişsin gibi davranıyorsun. Herkesin bildiği şeyleri yazıp realistim ayağına çok matah şeyler söylüyormuş gibi ortaya atıyorsun.

Ayrıca bu ülkede herkes lüks içinde yaşamıyor. Futbol dediğin şey bu ülkede lüks olamaz, olmamalı. En fakirinden en zenginine ülkedeki herkesin dahil olduğu belkide tek eğlence aracını ver parasını izle sistemine çeviremezsin. Herkes senin yaşadığın hayatı yaşamıyor.

Bunlar baska mevzular , onunla ilgili elestir lafim olmaz ama tff diyorsun

Tff nin uefa nin satisini yaptigi maci yayinlamakla alakasi nedir

Tff yayinci mi ki ?

Devlet KANALI yayinliyor , ben trt elestirisine bir sey dedim mi ?

Tff nin meseleyle alakasi yok ...
Ayrica "sampiyonlar ligine ek para isterlerse ben vermem" diyen bir cimri halka sahibiz , para vermezsen izleyemezsin , elin arabi avrupalisi veriyor ve izliyor

buna cevap verdik Sinan.

bos bos konusuon.

iki ulke gordun avrupa'da diye gotun kalkmis nerde neler oluyor biliyorsun zannediyorsun.

Bunlar baska mevzular , onunla ilgili elestir lafim olmaz ama tff diyorsun

Tff nin uefa nin satisini yaptigi maci yayinlamakla alakasi nedir

Tff yayinci mi ki ?

Yahu ne anlatıyorsun Allah aşkına? İnsanlar TFF mi yayınlasın diyor. Bilmem ne organizasyonuna aday olan TFF daha aylar öncesinden kanal kanal dolaşıp bu maçların yayın haklarının alınması için gerekli girişimleri yapmalıydı. En azından bıyık bırakınca milli olan Demirören bir fedekarlıkta bulunup kendi kanallarından birine alaibilirdi. Kendi maçını yayınlamayan ülkeye organizasyon mu verilir?

2-3 tane anlamsız bilgiyi vererek soruna açıklama mı getirmiş oluyorsun?

trabzona maç vermek hata takım zaten ölü bide üstüne seyirci,dün ne yediğini hatırlayacağı meçhul olan hocan gelecekten bahsediyor,siz herşeyi bırakmışsınız yabancı kuralı diyosunuz 5 yabancı yapınca beklerde hasan ali,şener ortada m.topal olmayacak mı??

15 Temmuz şehitleri yerli ve milli milli takımı

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ne anlatıyorsun Allah aşkına? İnsanlar TFF mi yayınlasın diyor. Bilmem ne organizasyonuna aday olan TFF daha aylar öncesinden kanal kanal dolaşıp bu maçların yayın haklarının alınması için gerekli girişimleri yapmalıydı. En azından bıyık bırakınca milli olan Demirören bir fedekarlıkta bulunup kendi kanallarından birine alaibilirdi. Kendi maçını yayınlamayan ülkeye organizasyon mu verilir?

2-3 tane anlamsız bilgiyi vererek soruna açıklama mı getirmiş oluyorsun?

omer , tff mac yayini satin alir mi yahu ? Hangi girisim ?

Bunu yapacak olanlar devlet veya ozel sektor ama YAYINCI lar , yani federasyonun mac yayini ile alakasi yok ki

Cevap verdigim buydu benim

Geri
Üst Alt