Uluslar Ligi H:3 | Rusya 2-0 Türkiye | MS | 14 Ekim | TRT 1

Birader ben senden ne zaman alinti yapip da milletin akliyla alay etme uslubunda konustum yazdim

Beni rahat birak ya
Boşuna agresif tavırlar sergileme yahu. Bir çok kez burada tavsiye ettiğin gibi karşı fikir ortaya koyacağına, fikri ortaya koyanlar ile uğraştın. Yetmedi bir çok kez bilumum özgürlükten bahsedip üyelerin fikirlerini yazma özgürlüğüne müdahele etmeye kalkıştın. Halbuki sana yapıldığı zaman en çok delirdiğin durumlardan biri. Daha sayayım mı?

Top neustan gol yemek üzdü

Yav bende begenmedim de tak dunyanin en berbat defansi demek sonra herhangi bir aciklama getirmemek sacma yav. Tamam gorusunu acikla ama sonra neden millet alintiliyor diye sey etmiyeceksin - acik bir forum alintaya bilir herkes begenmezsen burda yorum yapmazsin adi ustune FORUM burasi.

Kendin kasindin birazda.
Suanda istemeden forumun ne kadar aktif oldugunu ölcmüs oldum kendi adim adima valla :D
Ilk mesajima gelen cevaplara bakarsaniz, cogu acimasiz ve direk sahsa yönelik. Ondan sonrada cevap yada farkli görüse acik olmamakla suclandim, en sonda regl dönemimde bi kadin oldugum iddaa edildi. Benim kafam güzelmis demek.. :D neyse, sana tesekkür ederim ama bu yazdigim digerlerine göre normal mesaj icin :)

Boşuna agresif tavırlar sergileme yahu. Bir çok kez burada tavsiye ettiğin gibi karşı fikir ortaya koyacağına, fikri ortaya koyanlar ile uğraştın.

Tamam abicim senle ugrasanlarla muhattap ol

Rica ediyorum beni rahat birak , senin yorumlarina alinti yaparak asla satasmayacagim , soz veriyorum

Lutfen dedim , bosuna tartismayalim milleti de bununla ugrastirmayalim

Suanda istemeden forumun ne kadar aktif oldugunu ölcmüs oldum kendi adim adima valla :D
Ilk mesajima gelen cevaplara bakarsaniz, cogu acimasiz ve direk sahsa yönelik. Ondan sonrada cevap yada farkli görüse acik olmamakla suclandim, en sonda regl dönemimde bi kadin oldugum iddaa edildi. Benim kafam güzelmis demek.. :D neyse, sana tesekkür ederim ama bu yazdigim digerlerine göre normal mesaj icin :)
Trash talk heryerde vardi renkdas yav takma bu kadar kafama.:b

Tuson kapalı savunmaya karşı oynayınca Umut Bulut'tan farkı kalmıyor

Tamam abicim senle ugrasanlarla muhattap ol

Rica ediyorum beni rahat birak , senin yorumlarina alinti yaparak asla satasmayacagim , soz veriyorum

Lutfen dedim , bosuna tartismayalim milleti de bununla ugrastirmayalim
Mevzu ben değilim, senin tutarsız davranıp, üyelere akıl vermeye çalışman, millete ne yapacaklarını dikte etmeye çalışman, hatta nelere yorum yapabileceklerine müdahele etmeye kadar varan tutarsızlıkların. Kendine yapıldığı zaman delirdiğin şeyleri başkalarına yapma.

Cuma olsada takimimizi izlesek kanser olduk resmen

1-1 e gelse strese girerler aslinda , mutlaka gol atmamiz lazim

Yardimci hakem kiyak gecti iki adam da ofsayt degilmis

Mevzu ben değilim, senin tutarsız davranıp, üyelere akıl vermeye çalışman, millete ne yapacaklarını dikte etmeye çalışman, hatta nelere yorum yapabileceklerine müdahele etmeye kadar varan tutarsızlıkların. Kendine yapıldığı zaman delirdiğin şeyleri başkalarına yapma.

Tamam biz birbirimize yapmayalim . Ben birine yapti isem o kisi yapsin bana

Ha bu arada Caglar konusuna bi sey daha ekliyim, Caglara o lafi etmemin bi nedenide gercekten biseyler beklemis olmam bakin :D yada hala bekliyorumdur bilmiyorum. Hasan Ali falan varken demis bi arkadas.. Hasan Aliye topcudan sayarsam günaha girerim. Zaten birisini bastan begenmiyosam hakkinda yorum bile yapmam genellikle.

Vasat sevici bunak kovulmadı mı hala??

Geri
Üst Alt