Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Beyler ösymnin kılavuzunda gördüm şaşırdım %50 burs ücreti 1750 euro ders dili ingilizce 1 yıl hazırlık var hazırlık ücreti 1500 euro anlayacağınız tercihle gidiyorsun ösym tarafından denklik sorunu yok benimde avrupada okumak hayalim var yaş malum 21 oldu artık TR'de gidecektim ts1 sıralamam 32 bin akdeniz halka ilişkiler büyük ihtimalle geliyor akdeniz üniversitesi yazmayı düşünüyordum kılavuzda bunu görünce kafam karıştı şahsen kılavuzdaki şartlarda yeme içme barınma öğrenci tarafından karşılanacaktır ortalama 200 250 euro arasıdır diyor benim için sorun değil aylık 300 euroda olsa bunu karşılayabilirim yıllık okul ücretide keza öyle üstüne üstlük eğitim dilide ingilizce kolay bir dil 1 yıl hazırlık sonunda bunu çözebileceğime inanıyorum alt yapı var zaten lisede dil sınıfında okumuştuk 1 yıl neyse gelelim soruma makedonya üsküpte okuyan varmı ya da okuyanı tanıyan veya gitmiş görmüş birisi varmı git gitme gidersen şunla karşılaşacaksın ona göre git vs vs her türlü tavsiye yoruma açığım şimdiden teşekkürler her düşünüp yorum yapana