Uluslararası Ufo Paniği

koskoca bu kadar galaksinin evrenin sadece dünya için ve 3-5 milyar insan için var olduğunu düşünüyorsan

FkZOh6XXEAAfsER
evet aynen öyle düşünüyorum

Ufo Gaming'in seri sıfır atmasıyla sonuçlanacak olaylar zincirinin başlangıcıdır.

Bir kaç gündür takip ediyorum bu işin sonu ya uzaylılar gerçekten geliyor ya da büyük bir savaşının ilk adımlarını görüyoruz. Ufo kısmı %0.00001 ihtimal bile değildir zaten ufo dedikleri tıpkı balon gibi tanımlanamayan nesnelerde oluyor gözetleme yapıp bilgi alan araçlar olabileceği konuşuluyordu.
1 - 2 sene once boyle bir komplo teorisi vardi. Net hatirladigim ABD yalandan UFO dusurecek vs vs ama ne amacla oldugunu unuttum. Hatta bu aralar olacakti

1 - 2 sene once boyle bir komplo teorisi vardi. Net hatirladigim ABD yalandan UFO dusurecek vs vs ama ne amacla oldugunu unuttum. Hatta bu aralar olacakti
Çin balonundan sonra eğer ki bunlarda gözetleme araçlarıysa sorun görünenden daha büyük olabilir sonuçta bir ülkenin tamamına yakın gözetliyorsan bir amaç vardır. İlerleyen süreçler daha ilginç olacak yakın zamanda gündemi belirleyebilir. Bir ihtimal de gerçekten uzaylı araçlarıysa o zaman da bambaşka şeyler konuşuyor oluruz.

Geri
Üst Alt