- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
gidip dizimi izleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidip dizimi izleyim
süper bowl olduğu gün böyle bi şeyi millete anlatmak güç olur
evt
Arsenal'i şampiyon yapacaklarmışgelin sizde gelin
You dizisi 4.sezon 5.bölüm.diger bolumler martta gelecekne var ki dizinde
Mitoloji uyduruk bir şey ciddiye alınacak bir yanı yokben mitolojininde boş bişey olmadıgını düşünüyorum
Artık kazanmayalım diye dua edeceğim gerçekten bu kadar mı tesadüf olur ya ne zaman kazansak peşine kötü Bir şey oluyor.Bizim takım kadıköy de maçlara çıkmasın her yendiğimiz sene bir şeyler oluyor uzaylılar da gelirse şaşırtmaz.
dünyausada ortalama usalilar tum dunyanin super bowlu izledigini saniyor
konudan bagimsiz![]()
Joe Roganın podcastlerini izle youtube dan bu tür konular konuşuluyor çok müthiş. Ben kesinlikle bizden önce dünyada gelişmiş teknolojiye sahip olan topluluklar olduğuna inanıyorum. İnsanlık bir kaç defa yok edilip yeniden başlamıştır bence. Örneğin göbekli tepe. Bu konuda daha da derinlere girebilirim.Azteklilere de yardım edildiği de söylenir günümüz araştırmalarında o dönem yaptıkları işlemeleri el araçlarıyla dahi yapılamadığını hatta günümüzdeki lazer teknolojisiyle bile başarılı şekilde yapamıyorlarmış.
3 dünya savaşı koptu kopacakCnni izledim, bilmiyoruz nerden geldiğini vs diyorlar. Rusya Çin vs bir şeyse kan alırız diyorlardi en son.