Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Çin, rusya, pakistan, iran kesin 4lü bi ittifak olur
Abdnin yanında kimler olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nato üyeleri başta senÇin, rusya, pakistan, iran kesin 4lü bi ittifak olur
Nato dağılır bence o saniye, avrupa kafayı kuma gömernato üyeleri başta sen
Japonya, Hindistan, Suudi Arabistan, Avrupa, İsrailÇin, rusya, pakistan, iran kesin 4lü bi ittifak olur
Eğer nükleer silah kullanılmazsa ben sırf savaş uçakları yüzünden abd herkesi şamar oğlanına benzettir diye düşünüyorum.abdnin kimseyle savasacak cesareti yok birebir askerini herhangi bi ordu karsısında savastırmaz keza avrupalılardada o got yok
ama cinlilerde eleman bol yıllardır propagandaya maruz kalıyorlar
hava savunma sistemi olan bi bölgese o ucakları ucuramazEğer nükleer silah kullanılmazsa ben sırf savaş uçakları yüzünden abd herkesi şamar oğlanına benzettir diye düşünüyorum.
Japonya, Hindistan, Suudi Arabistan, Avrupa, İsrail
Çin’lerde varsa vardır onun dışında bir ülkede abdye dayanacak bir hava savunma sistemi olduğunu sanmıyorumhava savunma sistemi olan bi bölgese o ucakları ucuramaz
+ Kuzey KoreÇin, rusya, pakistan, iran kesin 4lü bi ittifak olur
İsrail zaten abdnin orta Doğu şubesi gibi bir şey. Amerika elini çekerse İsrail’in çok uzun dayanacağını sanmıyorum.Sırf İsrail Abd ittifakını yenecek ülke yok. Teknoloji ve istihbaratta bunlar tüm dünyadan yıllar ilerde
Kuzey Kore eğer nükleer silah kullanmazsa (ki bence zaten yok da) adamlardaki ekipmanlar çöptür. Onlardan bir şey çıkmaz güney Kore daha güçlüdür.+ Kuzey Kore
Abd, Guney Kore, Japonya, Hindistan
Ek olarak da Ingiltere + Avustralya
Son ek de F 35 alan tüm ulkeler
Bütün masalar bizim olduğumuza göre bizi ilgilendirmeyen bir sual oluyor.Çin, rusya, pakistan, iran kesin 4lü bi ittifak olur
Kim guclu kim zayif diye yazmadim. Eger savas olursa askerleri hatcanmak icin kullanilir ve ozellikle Cin bunlari silahlandirir ve iyi zaiyat verdirir.Kuzey Kore eğer nükleer silah kullanmazsa (ki bence zaten yok da) adamlardaki ekipmanlar çöptür. Onlardan bir şey çıkmaz güney Kore daha güçlüdür.
Yoldan geçene mavi tik vermişler herhalde, bir ara official saçmalığı vardı şimdi de bu mavi tik.olum sokacam twitterda herkesin mavi tik i var. Ciddiye alamıyorum adamları.