Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.714
- 94.833
- 4.978
Wakanda gerçek mi ki lan yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimyasalar madde taşıyan trenin kazas konuşulmasın diye UFO mevzusu ortaya atılıp gündemi değiştirmeye çalıştıklarını söylüyor çoğu kişi. Bu tren kazası ilk gördüğümüz halinden çok daha büyük bir problemmiş
>Caggiano, "Çok fazla soru işareti söz konusu ve bu olaya 5, 10, 15, 20 yıl sonra bakıp merak ediyor olacağız. Biliyorsunuz, kanser öbekleri ortaya çıkabilir ve kuyu suyu kirlenebilir" dedi.<
Aslında çok ciddi bir konuydu bu son dönemde bahsi geçen UFO mevzusu. Bir tanesi Çin'in casus balonu çıktı, diğerlerinde de benzer şeyler varsa iyice ipin ucu kopacak gibi. Zaten çok büyük bir gerilim var iki ülke arasında. UFO=Uzaylı demek değil ki, bahsedilen tanımlanamamış cismin kime ait olduğunu merak ediyordukilk UFO vakası Saadettin Teksoyla TRde olmuştu, yıl olmuş 23 hala ufolara inananlar var , lol
Gündemlerini çok takip etmiyorum ama bu UFO konusunu bayağı merak ediyorlardı.. Bunlar da yıllardır var bu dünya dışı varlıklarla ilgili paranoyaklık. Bayağı bir kişi bu üstte paylaştığım konu üstünde durmuş, gündem değiştiriliyor diye isyan etmiş. Ben de başta bu kadar ciddi bir konu olduğunu bilmiyordum bu kazanın. Bakalım bir süre sonra nedir ne değildir belli olur.bi kaç sene önce flint diye bi yerde su kırizi oldu onla alakalı da konuşulmuo diyolardı. ufo muhabbetinin bunun üzerini örtücek bişey olduğunu sanmıom sadece bu halkın rağbet ediceği bişi değil gibi.
unknown flying object yaniAslında çok ciddi bir konuydu bu son dönemde bahsi geçen UFO mevzusu. Bir tanesi Çin'in casus balonu çıktı, diğerlerinde de benzer şeyler varsa iyice ipin ucu kopacak gibi. Zaten çok büyük bir gerilim var iki ülke arasında. UFO=Uzaylı demek değil ki, bahsedilen tanımlanamamış cismin kime ait olduğunu merak ediyorduk
Gündemlerini çok takip etmiyorum ama bu UFO konusunu bayağı merak ediyorlardı.. Bunlar da yıllardır var bu dünya dışı varlıklarla ilgili paranoyaklık. Bayağı bir kişi bu üstte paylaştığım konu üstünde durmuş, gündem değiştiriliyor diye isyan etmiş. Ben de başta bu kadar ciddi bir konu olduğunu bilmiyordum bu kazanın. Bakalım bir süre sonra nedir ne değildir belli olur.
Tahminimce havada süzülen şeyler melekler ve cinler olabilir
Asıl mesih (a.s.) geldiğinde aslında attıkları bombaların etkisiz olduğunu anlayacaklar
Bunların Amerika'nın üstünde olmasının bir sebebi var, sonları geliyor
Vasfi.net üzerinde UFOlarla ilgili makaleni okumak isterim.önceden inanıp araştırıyodum haktan aydoğan makalelerini falan. uzayda başka gezegenlerde yaşamın varlığına inanmakla beraber ışık yılı ölçüsünden yola çıkarak ufolara inanmıyorum. ha düşen cisimlerde uzayda parçalanan bi uydu falandır.
Kimyasalar madde taşıyan trenin kazas konuşulmasın diye UFO mevzusu ortaya atılıp gündemi değiştirmeye çalıştıklarını söylüyor çoğu kişi. Bu tren kazası ilk gördüğümüz halinden çok daha büyük bir problemmiş
>Caggiano, "Çok fazla soru işareti söz konusu ve bu olaya 5, 10, 15, 20 yıl sonra bakıp merak ediyor olacağız. Biliyorsunuz, kanser öbekleri ortaya çıkabilir ve kuyu suyu kirlenebilir" dedi.<