ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk forumunda denk geldiğim bir adamdır

Bu forumdaki ile aynı mı bilmem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal mal şeyler yaZmayalım kalp kırmayalım kırıcı degil yapıcı olalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öyle bir dünya yok

Burnunun dikine gidecek,ergin ataman ve Sneijder'a laf atacak sonra da beyfendi yorumlari ciddiye aldigi icin etkileniyormus yok ya

Bu arada yazdiklarim umit catar'a sen sakin üstüne alinma melih
valla ona mod ve admin arkadaşlar karar verir zaten.

başka takımın taraftarı yada forum üyesi olup burada galatasaraylı gibi takılanlara da bir parantez açayım, adam değil onlar.

bu forum açık açık başka takımın taraftarı olsa da burda belirtip objektif şekilde takılan üyelere hep kapısını açık bırakmıştır , oysa ki bunu trollük maskesi altında gizli yapanlar var , çok mana veremiyorum bu duruma, akıl fikir versin diyorum onlara sadece..

eyw renktaşım.. Sende Adamsın.. şu forumda gördüğüm en efendi insansın.. troller seni görüp örnek almalı

ona buna adam diyeceğine sende biraz feyz al adam dediklerinden bi tarafından haber uydurup milleti galyana getirmeye çalışıp durma. millete troll dersin yalan haberi getirip hiçbişeyden haberi olmayan insanlara sunarsın.

ona buna adam diyeceğine sende biraz feyz al adam dediklerinden bi tarafından haber uydurup milleti galyana getirmeye çalışıp durma. millete troll dersin yalan haberi getirip hiçbişeyden haberi olmayan insanlara sunarsın.

Cevap veremeyecegini anlayinca hemen kayboluyor

Bugun göremedim ceza mi yedi yoksa diyecegim ama sanmiyorum,dün yazdigi Mesaji rapolamama ragmen Mesaj ne editlendi nede umit catar adli sahis ceza yedi

Cevap veremeyecegini anlayinca hemen kayboluyor

Bugun göremedim ceza mi yedi yoksa diyecegim ama sanmiyorum,dün yazdigi Mesaji rapolamama ragmen Mesaj ne editlendi nede umit catar adli sahis ceza yedi

kimbilir ne sinsilik peşinde. akşama kıstırırız kuytuda boşver.

Catar yukarda allah var nasil yakalandin:)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuda silmesine karşın ekran görüntüsü

5YLvQq.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt