Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unal Aysala laf ederse Kadir Ari ile olan soguk savasimi gecici olarak rafa kaldirir malum sahsi yok etmeye bir Galatasaray neferi olarak and icerimadam bütün kutsaliyetlerimize göz dikmiş yaw Ergin ATAMAN, ATATÜRK. sırada kim var acaba?
adam bütün kutsaliyetlerimize göz dikmiş yaw Ergin ATAMAN, ATATÜRK. sırada kim var acaba?
Terim'e laf etmiş diyolar.
Sorun o şerefsiz buradaki ümit mi? Oysa kalesini isteriz. Değil ise sorun yok ama çık işin içinden şimdi
Ataturk düşmanları öldürecez![]()
![]()
Pek gözüme yansımadı ata düşmanlığı açıkçası burada.Benim bildigim kadar aynen o Ümit o Ümit. Zaten belli oluyordu, söylemesi ayip ama heryerden Atatürk düsmanligi ve cahilligi akiyordu.
Pek gözüme yansımadı ata düşmanlığı açıkçası burada.
Linc etmek cagdas millet'e yakismaz. Bir dinleyelim kendisi nasil aciklayacak bu olayi.
Hakanın da dediği gibi söz hakkı doğudu ümite. Mesajlarını okadar yakından takip etmedim açıkçası. Pek Atatürk düşmanlığını göremedim forumda. Sen var diyorsan bilemem artık tartışılır o zamanAbicim heryerden belli degilmiydi? Zeka seviyesi felan herseyi anlatiyordu.