Ümit Karan: Cimbomun Çocukları Kulübe Geri Dönmeli

Şimdi de Sneijder niye bowling oynuyor Galatasaray maç kazanamıyorken diyor gerizekalılar.

Sanki futbolcuların hepsi evinde oturup hayata küstü ya. Saçmasapan işlerle uğraşıyorlar hıyarlar.

Melo bitti sıra Sneijdere geldi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bende diyorum ki , cimbomun çocukları, evlatları vs kapıdan içeri sokulmamalı. kusura bakmasınlar ama cimbomun evlatları bin lira maaşla çalışıp her hafta bilet alan taraftardır. asgari ücretle ya da 1500-2000 liraya çalışıp forma vs alıp, bi yenilgi sonrası reinada sortie de eğlenmeyi bırakıni üzüntüden yarın sabah işe nasıl giderim diyen bu taraftardır. Galatasarayın evlatları, bu liseli hegomanyasını aşıp kulube üye yapılmalıdır. 14 yabancılı bi sistemde olabildiğince yabancı oyuncu alınmalı. yerliler mininmum seviyeye inmeli, orası burası oynayan, ben evladım, ben cimbomun çocuğuyum diye afra tafra yapan , gruplaşma peşinde koşan yerli defolup gitmeli. daha çok yazardım da neyse.

Şimdi de Sneijder niye bowling oynuyor Galatasaray maç kazanamıyorken diyor gerizekalılar.

Sanki futbolcuların hepsi evinde oturup hayata küstü ya. Saçmasapan işlerle uğraşıyorlar hıyarlar.

Melo bitti sıra Sneijdere geldi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hahahaha ciddimisin?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Zaten ne geldiyse bunun ve bunun gibi zihniyetteki kişilerden geldi herşey.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna benzer aciklamayi Hagi´de yapmisti... Takimi, kulüpte yetismis oyuncularin yönetmesi, gayet basarili bir model. Ümit dogru konusmus.

Benim de cok istedigim model. Ajax'da Overmars futboldan sorumlu, Van der Sar yakinda genel mudur olacak. Bayern'de keza eski oyuncular yonetiyor.

Ama bizde ki sorun bizim eski oyuncularin zihniyetinde, hele Uefa kupasini almis kadro tam hayal kirikligi.

Eski oyuncular dönsün dönmeye de sırf ırkçılık adına yerlilerin yetersiz oldugunu gördüğünüz halde taraftara işkence çektiriyorsunuz.Ne gelişime ne yeniliğe açıksınız.Yerli hoca ve antrenörlerin birçogunun aklı eskilerde gelenekçi bir anlayış ile yönetiyorlar.Bu da böylesi büyük bir takıma zarar veriyor.

Ya neden yerli-yabancı diye ayrım yapıyoruz ki?Taraftarla bütünleşmiş-takımda başarılı olmuş olanları denemek lazım tabi.

Aslinda eski futbolcular çeteci olmaya yerine sadece ve sadece Galatasarayi düsünseydiler ortada güzel proje kurabilirdik

Ergun Penbe giblerden mesela zarar gelecegini düsünmüyorum.

Son düzenleme:
ümit gibi santraforlara kapımız acıkta. bu yorumlar olmamıs be ümit.

ne demek yerli hoca ve yerli topcular..

ne alakası var kardeşim. Sen bırak futbol işini yarışmalara devam et

Survivora gidip,
hiç araştırma yapmadan yorumculuk yapmaya gideceginize adam gibi;

antrenörlük,yoneticilik,liderlik, kişisel gelişim kurslarına katilsaydin
Dünya futbolunu
Oyuncuları analiz edip takip etseydin

Hepsini geçtim bari bi yabancı dil ogrenseydin bugün konuşmaya ve görev istemeye hakkınız olurdu.

Ama yatarak paraları kazanıp karilara yedirmek daha tatlı

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Belli oldu bu şikecinin neden Galatasaray'ı yaladığı son haftalarda.

Ne çektiysek bu evlat, çocuk muhabbetinden çektik. Allah sabır versin bu taraftara.

kulüp yönetilmezse herkes konuşur şu an freni patlamış araba gibi gidiyoruz

He gelinde klübün içine iyice edin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt