Ümit Karan: "Melo'nun yerinde olsam Volkan'a tokat atardım"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ümit Karan: "Melo yerinde olsam Volkan'a tokat atardım"

tsn_haber_detay.asp

Galatasaray'da geçirdiği sezonlarla hafızalara kazınan Eski Milli golcü Ümit Karan, Süper Kupa maçında Volkan ile Melo arasında yaşanan olay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kaleci Volkan Demirel'in, Melo'nun penaltısını kullanması sonrası üzerine doğru koşmasının direkt olarak kırmızı kart gerektirdiğini belirten Ümit Karan, kendisinin Melo yerinde olsa Volkan'a tokat atacağını söyledi:

"Ben o pozisyonda Melo olsam, Volkan'a tokat atardım. Son penaltı bile değil sen niye üzerine koşuyorsun adamın? Bunun tek sonucu kırmızı karttır!"

TurkFutbol.Com

https://turkfutbol.com/umit-karan-melo-yerinde-olsam-volkana-tokat-atardim-50220.html

Melo kindar bir oyuncu. 6. hafta bunun acısını çıkar, merak etmeyin.

Melo iyi yaptı ya. Ben şaşırdım nasıl karşılık vermedi diye ama en küçük karşılık vermesinde Melo yu ceza manyağı yaparlardı.

Şu yoklukta Melo'suz bir ortasaha bizim için çok çook kötü olurdu.

Bi ton adam o pozisyonda ellerini ovuşturmuştur.

Nasıl olsa bu devran döner volkan her yaptığı şerefsizliğin cezasını bigün ödemiştir. Bununda acısı çıkar elbet.

Benim bildiğim Melo bence tokatla da kalmazdı da... Yine kendini tuttu.

Yoksa şu an Volkan futbol dışında daha farklı meslekler arıyor olurdu... Resimleri spordan farklı sitelerde yer bulurdu...:coffee:

yanlız taraftar ile gaza gelirse melo 6. haftada o ayıyı yer söyliyim size

Melo iyiki dalmadi. Bikiyorki dalsaydi turkiyedeki futbol hayatini bitireceklerdi serefsizler. Ama bir sekilde hesabini sorucak.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo iyi ki bir şey yapmadı.Volkan fener için kritik biri değil ama Melo bizim için kritik.

Melo en doğrusunu yaptı.

Ama 6. hafta muhtemelen olay çıkacaktır.

Melo'nun sakin kalmasına şaşırdım, karşılık verse federasyon futboldan ihraç ederdi

Melo tokat atsaydı, Ümit Karan'ın bugün " Çok kötü bir şey. Ben kesinlikle böyle bir şey yapmazdım" diye açıklama yapacağına adım gibi eminim.

Sadece Ümit değil. Birçok yalaka..

sen sus şikeci. volkandan, emreb den farkın var sanki. bizim kapımızdan içeri zor girirsen boşuna bu çaba. :(

Melo iyiki dalmadi. Bikiyorki dalsaydi turkiyedeki futbol hayatini bitireceklerdi serefsizler. Ama bir sekilde hesabini sorucak.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demirören'in maçtan sonra Volkan ve Emre ile karşılıklı gülüşmelerinden anlayabiliriz bunu.Demirören muhtemelen Melo olayına üzülmüştür. Çünkü Volkan cezanın yolunu açmış, fakat Melo bu numarayı yememiştir.

Demirören'in maçtan sonra Volkan ve Emre ile karşılıklı gülüşmelerinden anlayabiliriz bunu.Demirören muhtemelen Melo olayına üzülmüştür. Çünkü Volkan cezanın yolunu açmış, fakat Melo bu numarayı yememiştir.

Bu haliyle bile adamlar yetinmeyip cezaya itiraz etti. Yani düşünün: Ortada Volkan aleyhine Melo lehine bir durum varken bile adamlar diş biliyor.

Benim bugün kendi açtığım STSL forma konusunda yazdığım gibi. Adamların tek misyonu feneri kollamak bizi harcamak.

ayının amacı meloya 10 maç ceza aldırıp ligi erken bitirmekti melo yemedi

Zaten onlrin istediği tamda bu.Melo iyi oynayınca totoları tutuşuyor.Sürekli onun üzerine oynayıp ceza alması için uğraşıyorlar.Köpek oğlu köpek tüpçü de fırsat kolluyor zaten.

Melo en doğrusunu yapmıştır helal olsun aslanıma.

Geri
Üst Alt