''Ümit Karan ve Bülent Uygun'a dava açacağız''

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: Ümit Karan ve Bülent Uygun bize kara bir leke sürdüler. Her ikisine de büyük tazminat davaları açacağız.

Kısaca o dönem şike yapıldığını kabul etmişler.

Hani temizdiniz ? Hani şike yapmamıştınız ? Noldu şimdi ? Son pişmanlık fayda etmiyor artık . İsterseniz öldürün adamları artık tarihinizde bir kara leke oluştu .

ve şike resmi bi şekilde kabul edilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YKeoctD3EUk[/media]

Bunların taraftarları da tripte şimdi, bülent uygun yaptı şikeyi biz yapmadık diyorlar. O anki yönetim uefa getirse herhalde sevinmeyeceklerdi bülent uygun aldı kupayı biz almadık diye. Fenerlilerden bi farkları yok

eskişehir özellikle bize düşman camia nedense.bizim başkana alper potter olayında attıgınız kazıgıda unutmadık.bülent uygun ve ümit karan yaptı biz yapmadık diye komık savunma olmaz.bı olayı tüm camia yaptı.o adamlar bu işi başkanlarının ve yönetimin haberi olarak yaptı.tarığı da almayalım ellerinde patlasın.

Olması gereken bu zaten. Fbliler gibi sikeciye sahip çıkmıyorlar.

-Tapatalk-

yalnız hoşçan çok enteresan konuştu :) fenere ve federasyona tavır almış galiba... "bu işlere sebeb olanlar hala görev yapabiliyorlar bunların türk futbolundan temizlenmesi gerek" dedi gibi geldi bana ntvspor'da...

yalnız hoşçan çok enteresan konuştu :) fenere ve federasyona tavır almış galiba... "bu işlere sebeb olanlar hala görev yapabiliyorlar bunların türk futbolundan temizlenmesi gerek" dedi gibi geldi bana ntvspor'da...

Aşşağı yukarı !

Bunların taraftarları da tripte şimdi, bülent uygun yaptı şikeyi biz yapmadık diyorlar. O anki yönetim uefa getirse herhalde sevinmeyeceklerdi bülent uygun aldı kupayı biz almadık diye. Fenerlilerden bi farkları yok

Bunun adı ya cahillik ya da işgüzarlık.

eskişehir kulubune bu leke çok yakıştı. üzerlerinde çok tatlı durdu

:asd: evet sonunda kabul ettiler..

Bunun adı ya cahillik ya da işgüzarlık.

Ya öyle abi de ne bileyim şimdi düşünüyorumda adnan polat bi hata yapsa şimdi biz ceza alsak bizde öyle düşünürmüydük acaba

Eskişehir taraftarı sahip çıkmadı fb gibi en azından şike yapanlara

O yüzden bunu demeye hakları yokmudur abi

Aslında çoğu yere gider bu renktaş :)

-Bülent Uygun

-Aziz Yıldırım

-TFF başkanı

sebep olanlar ve hala görev yapanlar bu isimler.Özellikle Aziz Yıldırım gerçeği var ki o çok fena bi şekil.Adama TFF ''0''tolerans yerine ''0'' ceza verdi resmen :)

Bu zamana kadar neredeydiniz ulan?

Ya öyle abi de ne bileyim şimdi düşünüyorumda adnan polat bi hata yapsa şimdi biz ceza alsak bizde öyle düşünürmüydük acaba

Eskişehir taraftarı sahip çıkmadı fb gibi en azından şike yapanlara

O yüzden bunu demeye hakları yokmudur abi

Sonuçta kulüpler tüzel kişilik ve organları mevcut. O organları da iradi olarak seçiyorlar "bu beni yönetsin" ,"ben bunun yapacaklarına güveniyorum" vb....O yüzden kişi ve kurumların ayrılması bir bahane olamaz.Dediğin şekilde sahip çıkmamaları güzel birşey, en azından hatalarını görmüşler; fakat herşeyin de bir bedeli oluyor.

Fenerbahçe ayrı bir dünya zaten. Aziz Yıldırım şike yaptı diye madalya takacak kadar ar namustan arınmış kirli bir yapı orası.

yinede helal olsun, en azından şike yapanları korumak gibi onursuz haysiyetsiz bir yolu seçmemişler. ama sivası hariç tutuyorum bu meseleden çünkü hala şike yapan başkanla yollarına devam ediyorlar. fb ye gelirsek zaten onlar asrın yüzsüzlüğüyle meşguller halen. gün gelecek kendi başkanları aziz yıldırıma feci bir dava açacaklar ama iş işten geçtikten sonra tabi

Geri
Üst Alt