Ümit Özat: ''Galatasaray'ın turu geçme şansı %1''

Ümit beni tur için ümitlendirdi. :melo:

Şu ayıyı halen adam yerine koyup konu açılıyor.

Gazeteler yasaklandı, şu ayının yorumları da yasaklansın.

O yüzden kilit

Haydi bakalım keşke %0 verseydi ya hahahahahhahha bu kaçıncı arkadaş.. :D :D :melo::melo::melo::melo::melo::ciftetelli::allecto::allecto:

Ümit Özat: ''Galatasaray'ın turu geçme şansı %1, Chelsea Galatasaray'a yenilirse, Mourinho teknik direktörlük diplomasını yırtsın ve bu mesleği bıraksın''

yenilirse mi, elenirse mi dedi? öyle saçma şey mi olur la :D fener pendik e yenildiğinde fenerli t.direktör yırttı mı :D haahha

Ümit ayisini gectim, insallah Melo´nün golüyle maci kazaniriz da, Sinan ayisina da Nossa dansini yaptiririz :)

Nasıl anlamalıydık babacığım ?

öncelikle usluba dikkat etmekte fayda var.

anlatmak istediğim ümit özat a göre 2 denk olmayan takım var ve güçlü olan zayıf olana yenilirse güçlü olanın teknik direktörlük belgesini yırtması gerek. bu durumda pendik e yenilen fenerbahçe teknik direktörününde belgesini yırtması gerekiyor muydu? ya da konya torkuspora yenilen fenerbahçe nin teknik direktörü olan ersun yanal ın? burada sorgulamak istenen buydu. ben burada takımımı aşağılayacak en son kişilerdenim. gereksiz çabalar içine girmeye gerek yok bence.

edit: hadi bak senin için bold layayım bir kısmı da daha rahat anlaşılabilsin

öncelikle usluba dikkat etmekte fayda var.

anlatmak istediğim ümit özat a göre 2 denk olmayan takım var ve güçlü olan zayıf olana yenilirse güçlü olanın teknik direktörlük belgesini yırtması gerek. bu durumda pendik e yenilen fenerbahçe teknik direktörününde belgesini yırtması gerekiyor muydu? ya da konya torkuspora yenilen fenerbahçe nin teknik direktörü olan ersun yanal ın? burada sorgulamak istenen buydu. ben burada takımımı aşağılayacak en son kişilerdenim. gereksiz çabalar içine girmeye gerek yok bence.

Fener = Chelsea

Pendik= Gs

Senin futbol anlayışında denklem bu şekilde olmalı. Arada öyle bir fark yok ama var diyorsan da senin bileceğin iş elbette ki .

YA BU GERİ ZEKALIYI NİÇİN BU KADAR ÖNEMSİYORSUNUZ ANLAMIYORUM HAVLAYIP DURSUN BOŞVERİN.

Fener = Chelsea

Pendik= Gs

Senin futbol anlayışında denklem bu şekilde olmalı. Arada öyle bir fark yok ama var diyorsan da senin bileceğin iş elbette ki .

o açıklamadan bunu çıkarttıysan bir şey söylemeye gerek yok zaten. :happy:

Geri
Üst Alt