Ümit Özat: ''Galatasaray'ın turu geçme şansı %1''

Dediğim gibi herkesin kendine göre bir futbol anlayışı var , bir de evrensel futbol gerçekleri . Neyse, hayatta başarılar.:asd:

yahu güzel kardeşim sana açıkladım uzun uzun ne dediğimi ümit özat'a göre böyleyse böyle dedim :D hala neler diyorsun ha :D :trollfacce.gif:

:melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo:

Ulan Ümit bir Türk takiminin UEFA kupasini alma ihtimali %0 idi ve biz aldik. Otur yerine ve haddini bil.

:melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

boş sözler bunlar, eğer turu geçersek o yüzde bir gerçekleşti diyede kendini savunur. bunların laflarını ciddi spor yorumu diye kullanmak bile gereksiz. önce adam olmaları lazım ki ciddiye alalım. ömer çavuşoğlu da aynen böyleydi ama onun bir mizahi yapısı vardı aziz üstel iyi dalgasını geçerdi onla.

o şansı vermeseydi iyiydi. sonra geçersek yüzde 1 ihtimal gerçekleşti diyerek işin içinden çıkar

Abartılacak birşey söylememiş, biz turu geçersek , ki geçeceğiz ben yüzde 1 dedim diyecek oda gerçekleşmiş oldu diyecek. Bu adamları neden kaale alıyorsunuz asıl buna ayar oluyorum.

Ümit Özat ve onun gibi mallara kalsa zaten UEFA kupası, Süper kupa, iki kere çeyrek finale çıkmamız, bu sene gruptan çıkmamız hepsi tesadüf ve şans. Ama gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY!

galatasaray formu gibi kalite formda actıgımız başlık at gitsin su adamı niye dikkate alıyoruz kendi çalip kendi oynasın azizeye yalakalık yapsın .

Ümit Özat gözlüklerini takmış yine....

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli: HEP BERABER

Geri
Üst Alt