Ümit Özat: ''Galatasaray'ın turu geçme şansı %1''

Şimdi Ümit Özat'ın twitter hesabına baktımda tekrar hayattan soğudum arkadaş biz onca dertle hocasıyla uğraşıp okumaya çalışıyoruz, okurken bile mezun olunca ne yapacağımızın kaygısını taşıyoruz bunun gibi boş adamlar futboldan milyon eurolar indiriyor birileri bi yerlerden milyar eurolar çalıyor vay adaletini dünya...

Dikkate almamak gerekiyor yoksa bizlerin üzerinden prim yapıyor bu şahıslar.Twitter adresini de incelereseniz o kadar bayağı konuşmalar yapıyor ki inanılacak gibi değil.Kanalların bu kişileri yorumcu yapmasının yegane sebebi ise futbol bilgisi değil bu hareketlerinden dolayı onun üzerinden prim yapmalarıdır.

Taş ocağında çalışan işçi ne koşullar altında ekmeğini kazanmaya çalışırken şu yaptıkları ile dünya parayı götürüyor.Medyanın yapısı bu şekilde.Bu yapı bu şekilde devam ettiği sürece bu tarz kişiler hep olacaktır.Değişen ise sadece isimlerdir.

Şimdi Ümit Özat'ın twitter hesabına baktımda tekrar hayattan soğudum arkadaş biz onca dertle hocasıyla uğraşıp okumaya çalışıyoruz, okurken bile mezun olunca ne yapacağımızın kaygısını taşıyoruz bunun gibi boş adamlar futboldan milyon eurolar indiriyor birileri bi yerlerden milyar eurolar çalıyor vay adaletini dünya...

Bu dünyada adalet sadece bir sözcükten ibaret.

Kadınlar ile ilgili ileri geri konuşup küfür , hakaret etmekten onları küçümsemekten geri kalmayan adamı kaale alanı da kaale almam.

Fanatiklikten gözün dönmüş olabilir kaldı ki ben öyle çokta fanatik bir adam olduğunu düşünmüyorum, ama sen kalkıp 1 günde saf değiştirirsen seni tuttuüun takımın taraftarları bile kaale almaz. Hadi bunu da geçtim futbol sonuçta sanal bir şeye dönüştür artık. Ama yukarı da dediğim gibi

FİKİRLERİNİN NİTELİĞİ MEDENİYET SEVİYENİ BELİRLER.

Bu adamın fikirleri de medeni bir insanının gerekliliklerini yerine getiremeyecek kadar boş.

Hiç öyle 21.yüzyıl insanı falan diye kalıplara sığınma derdim yok çünkü insan her ne kadar yaşadığı dönemin toplumsal, ahlaki değerlerine göre şekillenen bir varlıkta olsa içinde olmadıkça medeniyet neylesin seni cemiyet.

Sorsan ülkede internet yasası var güya btk'ya şikayet ediyosun 10 saat geçiyor üzerinden hala bir müdehale yok. Padişaha sövsen 5 dakika sonra kapında polis bulursun ama.

Yasaları kendi keyifleri için çıkaran bir hükümet helal olsun başka birşey demiyorum.

Olur da bu turu geçersek 25-30 milyon GS'lı sana tren yapar şeşbeş haberin olsun :asd2:

Sparta pragı sparta da yeneceğiz diyen bi adamdan zekice bir açıklama beklemek saçmalık neyse şalke GALATASARAY'IN üstünden tır gibi geçer sinan türkiye liginde hiç bir takım fürth ve ausburg dışında hiç bir takımı yenemez.. bari sallasa da iyi sallasa bari ausburg bu sene çok iyi gidiyor ilk 10 içindeler daha ne olsun?

Geri
Üst Alt