Ümit Özat Hastaneye Kaldırıldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanju Ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun... Allah rahmet eylesin demeye tercih ederdim ama onun'da sırası gelecekdir.

Gerciği bu ayıdan önce biz öleriz ya neyse

Ne geçmiş olsun derim nede rahmet okurum, böyle zebani herifler bunu haketmiyor. Hergün millete hakaret et anasına söv sonra fenalanmış ay yazık.

Kimse kusura bakmasın insanlık bırakmadılar. İnsanlık için hayırlısı ne ise o olsun derim.

Geçmiş olsun nede olsa can tasıyor tek dileğim doktor televizyonlara cıkmayı yasaklasın yeter :D

Valla hiç üzülmedim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

8 milyar civari insan var muhtemelen dunyada . Dogrusu bu sayi cok fazla dunyanin kaldirabilecegi kapasitenin cok ustunde insan nufusunun ciddi oranda azalmasi gerekir . Bunun icin dogum ve olum orani arasinda denge olum oranindan yana artmali . Dolayisiyla birileri olmeli ve bu olenlerin arasinda kotu - iyi niyetten uzak insanlarin olmasini tercih ediyorum . Bence mesaj yerine ulasti gule gule .

Olmasa da olur..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

sonucta bir insan, ama üzüldüm desem yalan olur

insani olarak geçmiş olsun demek lazım herşeyden önce bize yakışan bu olmalı. ayrıyeten kendisine acizane tavsiyem bundan sonra insan gibi yorum yapıp, kimsenin bedduasını almamasıdır

Türk futbolu için hayırlısı ne ise o olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt