ümit özat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlarda Ali koç karşıtıydı.6 ay önce ne olduysa Ahmet Ercanları geçti.Para veya tehdit .Nasıl etkili olduysa gerçeklik algısı kalmadı

ne var yani hoca ananizi s...sin galatasaray demiş sonuçta s...ti de yanlış bir şey mi var.

Etkileşim- para için topça gibi dönen adam. Kendi başkanı ve oyuncularına laf edemeyip sonra karakter falan diyor topaç.

Ümit Özat ne demiş bilmiyorum ama hocanın şinanay aktivitesini ben de yadırgadım doğrusu. Taraftar fazlasını da yapsa sorun değil, tepe profesyoneller bu işlere girmese daha iyi...

Başlarda Ali koç karşıtıydı.6 ay önce ne olduysa Ahmet Ercanları geçti.Para veya tehdit .Nasıl etkili olduysa gerçeklik algısı kalmadı

Ali koça saldırıyor diye bende takip ediyordum, eğlenceli oluyordu ama aniden çark etti. Para için tiktok da soytarılırık yapıyordu, daha önce de rüşvet alıp kadroya, altyapıya oyuncu da alıyordu. Satılık adamın teki, koç biraz koklatmıştır paraları kendi soytarısı yapmıştır.

Aziz yildirimin adami bu ve serhat öyle.

Düne kadar ali kocu ve takimi yerden vuruyorlardi ama simdi tekrar fenerli olduklarini hatirladilar. Amaclari aziz baskan gelirde bizi yemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt