Ümit Özat'tan Ahmet Ercanlar'a: "Tam bir mal ya"

Memleketin yarısının altyazı veya decoder olmadan ne dediğini anlamıyorsun abi. Biraz haksızlık olmuş gibi.

aynı lafı aynaya bakarak kendine de söyle

Muslera Uruguaylı ve Türkçe konuşmak zorunda değil. Önce gitsin Ferdi Kadıoğlu'na söylesin kendisi Türk ve Türk milli takım oyuncusu. Gitsin Fenerlilere öğretsin hatta önce kendi öğrensin Türkçe'yi

Aidiyetle ne alakası var lan. Global bir dil var ve global bir takımda kullanılması gereken dil de o.

Türkçe konuşsa +5 skill artışı mı olacak.

Ferdi 24 yaşında ve TÜRK, 2018 yılını sayarsak 6 senedir burada ve türkçe konuşamıyor.
Emre mor 26 yaşında ve TÜRK 2019 yılını sayarsak 5 senedir Türkiye geçmişi var ben Muslera kadar türkçe kelime duymadım ağzından.

Ek olarak musleranın türkçe röportajı var

Muslera'yı bilmem de Ümit Özat'ta inanılmaz bir reyting cevheri var. Sürekli aynı şeyleri söylemesine rağmen herifi dinlemeden uyuyamıyorum bu nasıl bir aura böyle. Türk spor medyasının yıldızlarından biri açıkçası.

Muslera'yı bilmem de Ümit Özat'ta inanılmaz bir reyting cevheri var. Sürekli aynı şeyleri söylemesine rağmen herifi dinlemeden uyuyamıyorum bu nasıl bir aura böyle. Türk spor medyasının yıldızlarından biri açıkçası.
Söylediği lafa kızmadığım ender fenerlilerden.

Heykelini diktikleri Alex de Souza 8-9 sene içinde kaç kez Türkçe konusmus bu arada?

#muratsaylakunban

Ulan sanki kendisi Köln'e gidince Almanca Rap albümü çıkardı.

GSC’den Ümit Özat’a “tam bir mal ya”

Ümit Özat'a son günlerde para sıkışmış sanırım.

Uruguaylı adam türkçe bilmek zorundamı lan deve

Geri
Üst Alt