Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
Elini topa götürmüyor ki geriye çekiyor. Hatta topa bile bakmıyor.
En nihayetinde Galatasaraylı dalyan hakemimizin Fener'e geçirdiği noktasında birleşelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elini topa götürmüyor ki geriye çekiyor. Hatta topa bile bakmıyor.
Öz cimbomlu sahalara geri dönmüs
Galatasarayli Kaptan Bulent Korkmaz’in takimina penalti calarak Lige merhaba dedi az önce
Hepsine tekrar gecmis olsun
ewt fener yenildi mi keyfim tıkırında oluyor.keyifli gordum seni bugun
ewt fener yenildi mi keyfim tıkırında oluyor.
Fener'in puan kaybına o kadar ihtimal vermiyordum ki bu beraberlik yenilgi olarak sayılabilir bence.Yenilmedi berabere kaldı.Cisse adam olup penaltıyı atsa yenilecekti,bu senenin Akhisarspor'u da Alanyaspor olacaktı tıpkı 2015 gibi
Fener'in puan kaybına o kadar ihtimal vermiyordum ki bu beraberlik yenilgi olarak sayılabilir bence.
Niye ki,Alanya iyi takım.Alanya da içerde puan alamazsa kim puan alacak bunlardan?Deplasman kayıpları yetmez,içerde de puan bırakmalılar zaten.
Hesap çok net bak.Bize ikinci yarı için 40 puan yani totalde 67 puan yazalım.Fb şu an 13/13 yaparsa 77 puan alıyor.2'sini Kadıköy'de bize kaybedecekler desek,kalan 12 maçta 8 puan daha kaybetmeliler.
Niye ki,Alanya iyi takım.Alanya da içerde puan alamazsa kim puan alacak bunlardan?Deplasman kayıpları yetmez,içerde de puan bırakmalılar zaten.
Hesap çok net bak.Bize ikinci yarı için 40 puan yani totalde 67 puan yazalım.Fb şu an 13/13 yaparsa 77 puan alıyor.2'sini Kadıköy'de bize kaybedecekler desek,kalan 12 maçta 8 puan daha kaybetmeliler.