Ban yetkisi varsa o da vardır diye tahmin ettim.Sadece rütbe sınırına kadar banlama yetkileri vardır heralde.Sergen değilim.Yusuf bakamadıysa sen bak Ip adresime..

Baktım ve bazı uygunsuz girişler tespit ettim, o yüzden meslek, yaş ve lokasyon bilgilerine ihtiyacım bulunuyor. İsmin de fake.

Yusuf'a helal olsun.Kendi inanmadığı gibi herkesi inandırmış.Sergenle sorunu var o yokken birine Sergen lafını yapıştırıyo.Şizofren olabilir..

Haklısın belki Sergen de onun hesabıdır ve kendisine bir günah keçisi arayışında sende karar kılmıştır. Ben gir gidip Yusuf'un iplere bakayım, sağol verdiğin fikir için.

Nasıl uygunsuz girişler?O kadar dediniz ki kendimden bile şüphe duymaya başladım..

6 ayda 100 farklı ip adresinden giriş yapmışsın, bu da değişken ip kullandığın anlamına geliyor.

ve en kilit soru @Mahir Koç ile bağlantın tespit edildi.

modlar adminse benim niye yetkilerim kisitli lan. Thanos gibi 50%yi yok etmek istiyorum :asd:

Mahir de Hatay'da yaşıyo diye biliyorum.Ip adresimi sürekli değiştiriyorum.Ip saldırılarını önlemek için bunu yapıyom..

Birbirinize çok yakın noktalardan foruma bağlantı kurmuşsunuz, ve en önemlisi bunlar farklı zamanlarda gerçekleşmiş. Bu konuda bir açıklama yaparsın diye umuyorum.

Ayrıca gerçek ismini öğrenince de şok oldum.

Geri
Üst Alt