#ÜmraniyedeHırsızVAR

Buna faul demeyen herkes fenerbahcelidir !!

Samet ayagini resmen takiyor , takilmayan hic bir futbolcu boyle dusmez
ve gorunte de ayagina taktigi bariz belli.

Oral

images - 2023-01-23T230407.114.webp

Kararlar doğru bu arada bence de. Samet topa girmiş faul verilmez ona. O pozisyondan yaklasik 40-45 saniye önce net bir faul vardi onu çalması lazımdı asıl. Birkac pozisyon oncesi oldugu icin var’dan uyarı gelmedi

Genel anlamda takdir haklarini hep fener’den yana kullanan bi hakem vardi. Ama goldeki kararları doğru
Bir
git şuradan

Buna faul demeyen herkes fenerbahcelidir !!

Samet ayagini resmen takiyor , takilmayan hic bir futbolcu boyle dusmez
ve gorunte de ayagina taktigi bariz belli.

Buna faul demeyen var mı. Çelme nedir nasıl atılırın eğitim videosu gibi. Kolunla da ittiriyor.

iyi topa dokun adamin ayagini kir ozaman

bizim yönetimde şu an bombayı kucagına aldı,giresun macında olası bir dogranmada konuşmanında hiçbir halta faydası olmaz

Pozisyon faul değil diyenler ciddi mi söylüyor, ayağına basmasını geçtim adam bütün gücünü kullanıp koluyla itikledi resmen. Faul oğlu faul.

Birakin abi bal gibi faul var hemde cift faul

şu pozisyon ofsayt demiyorum ama 10 sn de başlatıldı maç inceleme bile olmadı

oralı bile olmuyorlar kadıköydeki bizim attığımız ilk golde de aynısını yaptılar ki ofsayt olmadığı ortaya çıktı

yeseler 2 dk incelenir atınca ekran başında ofsayt mı değil mi derken maçın başladığını görmemiz bir oluyor

FnLZMcPWABo_2kO.jpg

Bu pozisyon o pozisyon değil

Ekli dosyayı görüntüle 188905

Pozisyonun oldugu yere hakem cok uzak, senin attigin baska bir pozisyon

Topa dokunmasa faul olabilir belki ama bariz topa müdahale var, bu yüzden faul olmadığını düsünüyorum
Topa dokunması faul olduğu gerçeğini mi değiştiriyor. Adam çelme takıp kolunla da ittiriyor. Topa dokunması bir şey ifade etmiyor. Koşan adama arkadan böyle bodoslama giremezsin.

Uyarı almışım sebebi Küfür Kısaltması hiç kısaltarak kullanmadım halbuki

Ayak temasını kenara bıraksak bile çok net itiyor adamı, omuz omuza falan değil adamın dengesini bozacak şekilde koluyla itiyor resmen.

yahu yukarıda yatan adama faul vardı zaten, son pozisyona neden odaklanılıyor anlamıyor, yukarıda yatan adama faul vardı 1 kez bile gösterilmedi

1674504604422.png

Geri
Üst Alt