ümraniyespor kulislerinde dolaşan iddia

Yeni Umraniye Belediye Baskani eski Basaksehir yoneticisiymis

Bir ay sonra Umraniyespor genel kurul secimi olacak, mevcut yonetim temizlenecek ve Basaksehir ekibi Umraniyespor'un basina gecirilecekmis

Bu esnada Basaksehir ise satilacakmis. Pek cok menajer ve idari direktor kendilerini Umraniyespor yoneticisi diye tanitip Super Lig topculariyla gorusme yapmaya baslamislar bile

Secim tekrari nasil etkiler bu sureci bilmiyorum. Iddialar 6 Mayis'tan oncesine ait

1 hafta forumda olmamanın sebebi bu olayı araştırıyor olman sanırım.

Dedektif gibi adamsın tebrik ederim.

Evet bir gorusme yapildi ve is tatliya baglandi. Mevcut yonetim devam edecek, yeni Belediye baskani Hasan Can kadar olmasa da destegi surdurecek. Ayrica Erkan Sozeri donuyor.

Yani Basaksehir ekibi dagilmayacak, Basaksehir de satilmiyor. 23 Haziran secimi bu meseleyi degistirebilir elbette.

Bizimkisi de cam agaclarinin sevdasi Serkcim en iyi sen anlarsin bu cifte sevdadan

Su an Turkiye'deyim ama tabii iki kita bir okyanus mu sondurecek bu alevi?

İstanbul’a yapacağım ilk ziyarette vaktim olursa Ümraniye’ye gideceğimden şüphen olmasın. Daha önceden hiç gitmemiştim.

Neden ki?

Hayatım boyunca hiç duymadığım kadar Ümraniye ismini Hamza’dan duydum. Bu sevdaya sebep olan semti merak ettim.

Umraniyespor baska Umraniye baska. Umraniye'de yapacak hicbir sey yok. Ancak Bjk tesislerini ziyaret eder Ikea'da sosisli falan yersin.

Geri
Üst Alt