Ümraniyespor Maçının Adamı

Torreira'nin tek basina mucadelesi inanilmazdi. Abdul cok aksadi bugun, nazar boncugu olsun. Asisti inanilmazdi ama. Benim tercihim Torreira.

icardi'yi isaretleyenler winning eleven'da carlos'u forvete de koyar
sirf gol atti diye isaretlenmemeli
torreira aldı bugun maci

Tabiki Ümraniye kalecisi.

İlk yarı muslera, ikinci yarı icardi, 90 dakikanın ortalamasında toreira

Üçü arasında seçim yapmak zor İcardi acayip bir kafa attı yine Abdulkerim hem attı hem ATTIRDI Torreira tekmeye kafa atıyordu en son. Ben Abdulkerim diyorum bir stoper için çok ekstra iş yaptı.

Torrera

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla rakibi ve maçın gidişatını baz alırsak maçın çehresini değiştiren herif kötü dubois'ydı. gerçi o kanadı ilk yarı emre'yle oynayana kadar boş bıaksak da yakın etki olurdu heralde.

ama maçı koparan icardi'dir tabi. yabancı sınırı mallığı da yüzünden sahada çıkması gereken 2 adam çıkmadığından pek bişey üretemiyoduk, sahada olmayı hak eden tek yerlinin 4 yıldızlık ortasında 6 yıldızlık kafa vurdu eleman. hakkını teslim etmek gerek.

1675282306613.webp

Diğer seçebeği yerine Muslera eklenmeli ya unuttuk kaptanı.

Torreira'da ilk yarida bariz hatalar yapti dikkatli izleyiniz lutfen gerek pas gerek yerlesim/pozisyon hatasi. Haa bence cok iyi oynadi genel olarak ama Abdul bir savunmaci olarak direk skora katki vermesi ekstradir.

Ilk defa oy veremedim abi hangisine vericeksin? Apo 1 gol 1 asist, icardi 2 gol , torreria dinamo gibi takimi tasidi

Geri
Üst Alt