Ümraniyespor Maçının Adamı

Torreira'da ilk yarida bariz hatalar yapti dikkatli izleyiniz lutfen gerek pas gerek yerlesim/pozisyon hatasi. Haa bence cok iyi oynadi genel olarak ama Abdul bir savunmaci olarak direk skora katki vermesi ekstradir.
Yanlış anlama olmasın Aponun hatası var 2 golde . 1.golde yanlış şekilde kayması . 2 golde kademe hatası. Hatta yine bir gol yiyorrduk nellson ile aynı yere gittiler arkada ki adam bomboş kaldı

Yanlış anlama olmasın Aponun hatası var 2 golde . 1.golde yanlış şekilde kayması . 2 golde kademe hatası. Hatta yine bir gol yiyorrduk nellson ile aynı yere gittiler arkada ki adam bomboş kaldı

Torreira'nin da var yalniz. Ayrica, Abdul'un hatasi zamanlamadan zira bek ve kanat yardimi yoktu o pozisyonlarda.

Torreira'nin da var yalniz. Ayrica, Abdul'un hatasi zamanlamadan zira bek ve kanat yardimi yoktu o pozisyonlarda.
Torreria sanırım ilk gol pozisyonunda hata yaptı diğerlerini hatırlamıyorum gözümden kaçmış olabilir. ilk golde bek penaltı bekliyordu orada olmaması normal apo yanlış kaydı oyundan düştü . 2. golde asıl suç beke yazılır zaten de kademe hatası var yinede. Ama gollerde Torreria hatalarını anımsayamadım bariz olarak. Torreria hata yaptığında genellikle pozisyon buldular da gol oldu mu bilmiyorum

Torreria üst düzey performans sergiledi, epeydir sergiliyor.
Ama Icardi denen adam çok değişik. Geçen hafta penaltı kaçırıp bu hafta üstelik gerideyken panenka atmak, o kafayı o mesafeden uzak direğe nişanlamak. Çok değişik çok fantastik. Çok rahat çok profesyonel. Tam bir katil aldık

Torreria sanırım ilk gol pozisyonunda hata yaptı diğerlerini hatırlamıyorum gözümden kaçmış olabilir. ilk golde bek penaltı bekliyordu orada olmaması normal apo yanlış kaydı oyundan düştü . 2. golde asıl suç beke yazılır zaten de kademe hatası var yinede. Ama gollerde Torreria hatalarını anımsayamadım bariz olarak. Torreria hata yaptığında genellikle pozisyon buldular da gol oldu mu bilmiyorum

Muslera cikardigi iki pozisyonda geride yakalandi. Abdul tamam bir net rakip kacirdi (ya da adam gecti onu) ancak asil sebep kademe yapmak zorunda kalmasiydi ne ortasaha geldi ne bek ne de Kerem/Rashica (degistiler arada). Buyuk efor demek bu. Ikinci yari bak boyle birsey yasanmadi. Torreira yine bir bomba pas hatasi yapti onu da sanirim Abdul supurdu, ikinci yari da yine kritik iki mudahalesi var ustune "bir savunmaci olarak" 2 gole "direk" katki yani ekstra vermis adam benim icin MVP ama tabi subjektif.. Her iki oyuncu da yer yer aksadi. Ben tek tarafli yorumlara tepki olarak yazdim "Abdul zicti, ondan Torreira" diyene o da zicti ama ekstrasi yoktu diyorum gol/asist gibi zira o da defans-ilk oyuncu.

Geri
Üst Alt