Enes Ünal'ın şu performansından sonra hala çağrılmıyorsa ben bu işte başka bir şey ararım. Burak Yılmaz zaten artık gelmeyecek gibi. Umut Bozok en azından 1 kere bari denensin. Enes'ten kötü olmayacağına eminim.

Eren'in gidişiyle yerli santrafor ihtiyacı doğdu. Bence en uygun isim Umut Bozok. Galatasaraylı olduğunu her fırsatta söylüyor zaten. Bizim takımın sistemine de uygun bir isim bence. Biz havadan değil de yerden,çabuk oynuyoruz. Eren'in olmama sebeplerinden biri de buydu.

2020 hazirana kadar kontratı var.santrafor boyu 1.78.
Tr scoutsun raporuna göre 4 4 2,3 4 3,4 3 3, 4 3 1 2 ileri uçta oynıyabiliyor.güçlü yönleri mobilite,topsuz oyun ,ön sezi,bitiricilik,sırtı dönük oyun.zayıf yönleri hava topu,güç,toplu oyun ,topla temas
Transfermark değeri 6 milyon euro
Takımı nimes fransa ligue 1,18 maç 938 dakika oynamış.bunların 492 dakikası sonradan oyuna girmiş .2 gol 4 asisti var ve ayrıca pasör bir forvet.umut bozokta milan barosun gençliği var.eğer hava topunda gelişirse,oyun içindeki mücadele gücünü üst seviyeye çıkarırsa ,toplu oyunda daha çok yer alır ve görev alırsa ,topla temasta kendini geliştirirse yeni bir milan baros kazanırız henüz yaşı 22 ,3 yıl oynatır aldığımızın 3 katına satarız.adamlar 150 000 euroya almışlar.umut bozoku 3 ile 4 milyon euro arası bir rakama alırız.3.5 senelik kontrat imzalatır.bu devre arası için 500 000 euro ,diğer üç sezon içinde senelik 1 milyon euro garanti ücrete oynar en fazla maliyeti.bize feghouilin 2 senelik yıllık garanti ücreti olur.3.5 milyon euro toplam garanti maaş ücret,3.5 milyon euroda bonservis desek maliyeti 7 milyon euro olur.biz bu adam 2 ,3 sene sonra minimum 12 milyon euroya satarız

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.forvet icin baya ideal olur. Hemen alalım. Yerli oyuncuda yok zaten takimda.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yönetim alabilir mi .ancak bu yönetim gide 7 aydır pato,alan,tetteh,babacar,caicedo,kowniacki transferleriyle uğraşa.bu yönetim klübü mali açıdan çok iyi yönetiyor allah var.ama transferlerde haldun üstünel gibi sadece görevi transfer yapmak,oyuncu satışı,scout ekibiyle ortak çalışıp scout ekibinin önerdiği isimlerin transferin transfer döbeminden 1 ay önce ön protokol imzalatacak adam lazım

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Opsiyonlu kiralık salarlar mı acaba seneye? Yerli forvet lazım bence.

Geri
Üst Alt