Umut Bulut: "Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz dendi"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
umut_bulut_yine_susmadi_h16855_bdff3.jpg

Kayserispor'un yeni transferi Umut Bulut, 1-1 sona eren maç sonrasında sitemkar bir konuşma yaptı.

Galatasaray'da 4 yıl boyunca çok iyi bir dönem geçirdiğini söyleyen Umut Bulut, "Ben Galatasaray'da çok mutluydum. Ancak beni, para göz yaptılar. Hakkımda yalan yanlış haberler çıkararak itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Taraftarın gözünde kredimi bitirmek için gayret ettiler. Bunlar beni çok üzdü. Hiç bir zaman parayı ön planda tutan birisi olmadım" dedi.

Galatasaray'a bir kırgınlığı olmadığını da dile getiren Umut Bulut, "Benim Galatasaray camiasına bir kırgınlığım olamaz. 4 senede Galatasaray'da 8 kupa kazandım. Onlar neler verdi bilemiyorum. Daha güzel şekilde ayrılmak istiyordum. Ancak bazı kişilere elbette kırgınlığım var. Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz falan." yorumunu yaptı.

Öte yandan Umut maç öncesi Riekerink ile selamlaştı.

Umut Bulut yine susmadı ilgili haber.

para sorun değilde 5 kuruş alacak bırakmadan gittin o nasıl olacak?

Kes lan ceneni yalanci herif. Para ön planda degilmis, he millet cahil bol bol konus.

Sanami soracaktik transfer yaparken? Sen koca sezon 3 gol atmissin golcüyüm diye ortalikta geziniyorsun.

Senin Allah belanı versin beyinsiz köpek. Ne kadar para aldın giderken len şerefsiz? !

Adam haklı beyler, hiç boşa çemkirmeyin. İllaha birine çemkireceksiniz HH'ye çemkirin. Umut'un sözleşmesini uzatan, sistemi ayarlayan o.

Para sorun değil ama son kuruşuna kadar alırım. Bak Umut kardeş sözleşmene göre paranı alıyorsun zaten böyle terbiyesiz terbiyesiz konuşmana gerek yok.

Kimse seni taraftarin onune atmadi. Faydali olamayacagini anladigin gun cekip gidecektin. Para on planda degilmis, hadi canim sen de.

Hak hukuk işi yapacağına otomatik uzayan sözleşmeyi kabul etmeyip bileğinin hakkı ile uzatsaydin.
İyi senden kurtulduk.

HELAK OL BECERİKSİZ HERİF!

ben cukkalayınca mı göze battı, hedef ben miyim tayfun diyor kısaca.

ulan sözlesmeyı umut mu yaptı adama sövüyonuz sözlesme sartini yerine getıremeyen yonetıcıne söv

Daha top kontrolu yapamayan herif bunlari ne hakla soyluyor? Gecen sezon bi halt yapmadan 2 milyon euro cebine atti.

Lan ş*er*efsiz kuruşuna kadar fesih ücreti aldın ne dememizi isterdin ?

paragöz değilsinde giderken niye 1 milyon u istedin kalas 8 kupa kazandım demiş sanki çok katkı verdinya

Geri
Üst Alt