Umut Bulut, Galatasaray'a Haciz İşlemi Başlattı!

iyilik cok sukur diyelim sen nasilsin renktas?

Fikirlerine saygi duyuyorum. Gol kacirdiginda kufur edebilirsin ona lafim yok cunku bende az etmedim. Ama parasini aliyor diye kufur etmek dogru bulmuyorum. Mesela 120m'luk Pogba su siralar 25m'luk top oynamiyor. Suc Pogba'nin mi yoksa ona 120 veren ManU'nun mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aga bari güzel örnek verseydin. O parayı formadan, reklamdan çıkardılar zaten ve "Pogba 25m€'luk top oynamıyor" demek de büyük haksızlık.

tumblr_ofxrhqRpWU1ujmvy2o1_500.jpg
kardeş gülmekten ölüyoz bu esprilerine xd

halbuki taffarelin parasını yıllarca ödememiştik

parmada oynadığı dönemde hala ödüyorduk,

1 kere şikayet etmedi

çünkü taffarel gibi adamların parası ödenir hakkı ödenmez

Herkes Tafarel gibi adam gibi adam degil

Ama profesyonel dunyada bu tur seyler gayet normal. Odemezsen cakarlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu herifin 1 numaralı destekçisi ve kankasi hala kaptan.
Seneye aynısını o da yapar

SARI-KIRMIZI!

Tamam fitbolcu parasini isteyebilir ama aclik sinirindami kalmis da bu sekilde parasini talep ediyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
Katılıyorum. Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz kalmadı da.Az beklese ölür mü umut.aldigi paralarla sülalesi rahat ediyor simdi

sent by note 7 #fireinthehole

Umut Bulut Galatasaray'ı icraya verdi - Futbol Haberleri

Galatasaray'ın sezon başında Kayserispor'a verdiği Umut Bulut, ödenmeyen transfer alacakları için Sarı-kırmızılı kulübü icraya verdi.

Galatasaray'ın elden çıkarmak için uğraştığı Umut Bulut, sezon başında Anadolu ekibine transfer olmuş ve bu sezonki alacaklarının da yarısından vazgeçmişti. Ancak Umut Bulut'un geçtiğimiz sezondan kalan 1 milyon Euro tutarındaki alacağını Galatasaray uzun süre ödemedi. Umut Bulut, 3 kez özel ricalarla Galatasaray'dan alacağını istedi. Her seferinde de senet verilerek ikna edildi. Ancak senetlerin karşılıksız çıkması üzerine Umut Bulut çareyi Galatasaray'ı icraya vermekte buldu.

Sarı-kırmızılı kulübe gelen icra uyarısı sonrasında ise yöneticiler şaşkına döndü. Galatasaray yönetimi ise Umut Bulut'un bu dönemde yaptığı bu tavrı unutmayacaklarını deklare ederken, "Biz babası şehit olduğu için ona yardımcı olduk, acısı azalsın diye sözleşmesini uzattık. Galatasaray'ı icraya vermesi hepimizi şaşkına uğrattı" yorumunu yaptı.

---
Babasi vefat etmeden evvel uzamamis miydi sozlesmesi?
Yalan haber yapacam derken zicmislar gibi

yav verin şu adamın parasını, villa falan alacaktır , spor arabasını yenileyecektir..

yazık değil mi adama..

Geri
Üst Alt