Umut Bulut 'İsterse' Gidecek!

Maç başları nerdeyse 1 milyon euro birde garanti var ücreti 2 milyon
Bu kadar parayı bu kazma gol kaçırsın diye veriyoruz.
Gitmiyorsa haftada 7 gün, günde 3 idman koyup kadro dışı bırakacaksın.
Bak bakalım 2 ay dayanabilirmi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençlerbirliği 500 bin euro + 2 oyuncu karşılığı Vedat Muriqi transferini bitirdi, 500 bin euro + Umut Gündoğan'a iyi bir forvet alternatifi olabilirdi.

2 milyon euro alan 3.forvetmi olur beyler kafanızmı güzel avrupada bir çok takımın 1.santraforu (elitin bir altı takımlarda net 2m almıyor :D)

Umut un normal sartlarda 3. santrafor olarak kalmasinda problem olmazdi lakin aldigi ucret buna musade etmiyor.

eh bi zahmet sektir git be abicim,bokunu çıkarma sabır sabır yeter daa,git artık dicen ne umuta mumuta kalması.

Son düzenleme:
Umutun babasindan anasindan bize ne ? Ben aldigi paraya verdigi katkiya bakarim

umutun aldigi para sosadan da fazla atibadan da quaresmadan da

fakat diger yandan , bir sozlesme imzaladi isen , uzadi ise , bu sneijder de olsa umut da olsa hamit de olsa , vaad ettigin sozlesmeyi ve ucreti sadakatle odemek tamamlamak zorundasin is veren olarak

bu yuzden bu tip adamlara atilsin kakilsin demek manasiz . Ama sabrinin bitti mi sozlesmesi mesela , orda firsatin var , uzatmayacaksin , hamit keza

umutu da seneye uzatmayacak , boyle boyle eksilteceksin

Umutun babasindan anasindan bize ne ? Ben aldigi paraya verdigi katkiya bakarim

umutun aldigi para sosadan da fazla atibadan da quaresmadan da

fakat diger yandan , bir sozlesme imzaladi isen , uzadi ise , bu sneijder de olsa umut da olsa hamit de olsa , vaad ettigin sozlesmeyi ve ucreti sadakatle odemek tamamlamak zorundasin is veren olarak

bu yuzden bu tip adamlara atilsin kakilsin demek manasiz . Ama sabrinin bitti mi sozlesmesi mesela , orda firsatin var , uzatmayacaksin , hamit keza

umutu da seneye uzatmayacak , boyle boyle eksilteceksin

haberi okuyon mu bazen

Yönetimin, 1 sene daha sözleşmesi bulunan Umut’u, teklif gelmesi ve kendisinin kabul etmesi halinde takımdan gönderebileceği öğrenildi.

Tabi ki okudum fakat ben habere degil 4 sayfalik yorumlara bir toparlama yaptim

aslinda umut ozelinde degil , imza parasi , otomatik uzama , uzun sure , yuksek ucret gibi manasizliklar cogu oyuncuda yapildi

enkaz

Geri
Üst Alt