Umut Bulut Son Golünü Attığından Beri...

Ümit Çatar

Cezalı
1808068-38158651-2560-1440.jpg

Umut Bulut son golünü attığından beri...

Galatasaray'ın santrforu en son kupada Akhisar'a gol attıktan sonra Fenerbahçe 12 resmi maçta 20, Beşiktaş da 10 maçta 14 kez fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın son dönemde en çok eleştirilen isimlerinden bir olan Umut Bulut, ligde son golünü 20 Aralık'ta Akhisar'a attı. Umut'un resmi maçlarda son golü ise kupada grup mücadelesinde 19 Ocak'taki randevuda yine Akhisar'aydı. Umut'un ligdeki son golünden beri Galatasaray 7 maça çıktı; 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı; 9 gol atabilirken kalesinde 10 gol gördü.

Umut'un resmi maçlardaki son golünden beri ise sarı-kırmızılı takım 11 maça çıktı. Umut hepsinde süre aldı ama gol bulamadı. Bunlarda Galatasaray 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 yenilgi aldı. 17 gol attı; kalesinde 16 gol gördü. Umut'un ligdeki son golü sonrası Fenerbahçe 8 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken 15 gol kaydetti, 7 gol yedi.

Beşiktaş ise 7 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar da 15 gol buldu ve 6 gol yedi. Umut'un resmi maçlardaki son golünden beri Fenerbahçe oynadığı 12 maçtı 20 gol attı, 11 gol yedi; 7 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Beşiktaş ise 10 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi alırken 14 gol atıp 13 gol yedi.

EUROSPORT

Şaka gibi gerçekten resmen gazetelerin maskarası olmuş.Demekki umut kıyamet kopsa gene gol atamaz.

ben olsam evde ne ilaç varsa içerim bu yazının üstüne.

Her golcu boyle donemlerden gecer bizim yapmamiz gereken Umuta sahip cikmak. Sonucta bu adam 5 sene once Fransa da top oynamis. 9 sene once Ankaragucunde fena goller atmis bir adam.

Abi şuna "santrafor" demeyin gözünüzü seveyim yaa...

attığı gol de podolskinin kötü volesinde araya girip topa dokanmak

ancak umutun atabileceği bir gol

Bu herifin 11 çıktığı hiç bir maçı izlemek istemiyorum, izlemeyi düşünmüyorum.

Son golü attığından beri Hamit iyileşti, tekrar sakatlandı. :005: Kulüpte herkes istikrar abidesi.

Ben de birkaç aydır gol atmıyorum ama bu tabii koş ayları sebebiyle maça cikmadigimdan olabilir.
Bildiğim kadarıyla umutun kaçırdığı maç yok

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Çok yükleniyorsunuz nazar olabilir adamda ama kalitesi kumaşı belli üstüne gidip yıpratmaya gerek yok

umut çok koşar pres yapar kimseyle ugraşmaz çok temiz çocuk y...ak 15cm 80 kilosu 70i ta....ak küçük bir köyde büyüdü babası hamaldı annesi temizlikçi çok zor şartlarda büyüdü okul çıkışlarında bahçede kalıp boş kaleye gol atardı sonra pazara gidip baskulü ile para kazanırdı.eve para getirip yataklak kardeşine mandalina alırdı. bir gün eve giderken sokak çocukları kendisini döverek cebindeki son parasını aldı.sonra okul arkadaşı sümüklü silo galatasaray seçmeleri var umut dedi.umut seçmlere katılırken otostopla ankaraya sonra otostopla bursaya ordan otostopla istanbula geldi üstünde hafif sökük kırışmış bir Galatasaray forması vardı. hoca umutu oyuna sokarken şöyle.''sen şu ildeki şu köyde oturmuyomusun dedi'' umut evet hocam babanın adı xxxxx evet hocam vay be baban benim askerlik arkadaşım tamam al formayı sonra hoca kulüp binasına dogru yürürken içinden ileride bu çocuk yüzünden gelmişe geçmişe sayacaklar diye düşündü...( fener medyasının ve yorumcuların anlatmak istedigi ) umut sen Galatasarayın evladısın.

forumdan herhangi biri oynasa bunca zaman çarpar girerdi bir şekilde o top

umut çok koşar pres yapar kimseyle ugraşmaz çok temiz çocuk y...ak 15cm 80 kilosu 70i ta....ak küçük bir köyde büyüdü babası hamaldı annesi temizlikçi çok zor şartlarda büyüdü okul çıkışlarında bahçede kalıp boş kaleye gol atardı sonra pazara gidip baskulü ile para kazanırdı.eve para getirip yataklak kardeşine mandalina alırdı. bir gün eve giderken sokak çocukları kendisini döverek cebindeki son parasını aldı.sonra okul arkadaşı sümüklü silo galatasaray seçmeleri var umut dedi.umut seçmlere katılırken otostopla ankaraya sonra otostopla bursaya ordan otostopla istanbula geldi üstünde hafif sökük kırışmış bir Galatasaray forması vardı. hoca umutu oyuna sokarken şöyle.''sen şu ildeki şu köyde oturmuyomusun dedi'' umut evet hocam babanın adı xxxxx evet hocam vay be baban benim askerlik arkadaşım tamam al formayı sonra hoca kulüp binasına dogru yürürken içinden ileride bu çocuk yüzünden gelmişe geçmişe sayacaklar diye düşündü...( fener medyasının ve yorumcuların anlatmak istedigi ) umut sen Galatasarayın evladısın.

a%C4%9Flatt%C4%B1n.jpg

Geri
Üst Alt