umut bulut ve burak yılmaz gitsin muhammet demir gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetCan Çınar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
malesef azımsanmayacak sayıda galatasaray taraftarının isteğidir. şaşırtıcıdır. tamam iyi potansiyeli vardır. kadroda görmeyi istemek normaldir. ama umut bulut ve burak yılmaz gitmeli muhammeti almalıyız mantığına eminim muhammet de anlam veremez. son 4 sezonda sadece süper ligde burak yılmaz 91, umut bulut 30, muhammet demir ise 15 gol atmıştır. muhammet demir galatasaraydaki mevcut forvet oyuncularından şu an için daha iyi değildir. ama onlara bu sezon iyi bir yedek olabilir.

Sneijder gitsin linderoth gelsin gibi bişeydir .

hadi buragi anladim gitti ama muhammet umuttan iyi degilse ben birsey bilmiyorum. umutun yeteneksizligini nasil görmüyor millet anlamis degilim.

umut bulut ve burak gitsin yerine muhammet demir gelsin diyen hiç abartmıyorum azımsanmayacak derecede maldır... o kadar net yani...

Muhammet Demir tam çürük çıktı, o herif iflah olmaz. Yolda yürürken bile sakatlanıyor.

mamo çok yetenekli ama müzmin sakat

hayır gelmez

Çeptalk

biraz abarti olmuş. buragi eleştirsemde böyle bişeyi burda hiçbiri istemez. ha umut için nötürüm.

Muhammet cürük elma. Ondan artik kimseye hayir gelmez. Konu baya bi epic fail olmus.

o da bir şey mi bu forumda Burak'ın yerin Mehmet Akyüz'ü isteyenler var

Umut için diyenler haklıdır lakin burak için diyenler nerede yaşadığının farkına varsın...

Hangi Gs taraftarı Burak'ın gidip M.Demir'in gelmesini istiyor ? M.Demir kim ya ? Bos kaleye pas versen heyecandan auta atar. Gs formasının ağırlıgı altında ezilir.

Burak Yılmaz acık ara en kaliteli yerli santrafordur, yeterli mi ? değil ama bu Burak'ın değil Türk futbolunun bir sorunu (Altyapı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt