Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

Lig Tv haberi doğrulamış sanırım

-Tapatalk-

Çok üzüldüm ya maçı izleyip evine gidiyordu sanırım :(

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

aynen öyle mehmet kardesim. Kaldi ki ben hamzaya umuta selcuka, vs.. beddualar ettigimden beri, baya olay basima geldi, bi sekilde ettigin beddua sana dönüyor sanki.

Önce esim düsük yapti, sonra da trafik kazasinda ölümden döndü. Artik beddua falan etmek istemiyorum, futbolu da hayatta cok cok önemli bi yere koymak istemiyorum, elimden geldigi kadar...

"Dünyada ölümden baskasi yalan"

Büyük Gecmis olsun Mehmet kardesim.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Çok üzüldüm lan bir adamın başına daha ne kadar kötü şeyler gelebilir derken katlanarak devam etmesi.

Rahmetlinin mekanı cennet olsun. Umut'a da bol sabır bu şekilde sınanmak çok kötü durum.

aynen öyle mehmet kardesim. Kaldi ki ben hamzaya umuta selcuka, vs.. beddualar ettigimden beri, baya olay basima geldi, bi sekilde ettigin beddua sana dönüyor sanki.

Önce esim düsük yapti, sonra da trafik kazasinda ölümden döndü. Artik beddua falan etmek istemiyorum, futbolu da hayatta cok cok önemli bi yere koymak istemiyorum, elimden geldigi kadar...

Sanada geçmiş olsun renkdaş

-Tapatalk-

Ben Umut'un ailesi Kayseri'de diye biliyordum Ankara'da mı yaşıyorlarmış?

-Tapatalk-

Allah rahmet eylesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanada geçmiş olsun renkdaş

-Tapatalk-

sagol emrah kardes.

yanlis anlasilmasin, konuyu benim ailevi sorunlarina getirmek istemezdim, sadece bi inancimi belirtmek icin söyledim. Ama iste tam da bu yüzden seviyorum GSCimbomu. Herkes cok duyarli. Cok sagolun. Yavas yavas hayatimiz normallesiyor...

Allah rahmet eylesin,gerçekten her anlamda çok üzücü bir durum.Cidden moralmen bitirir adamı tamamen.

Allah rahmet eylesin.. Umut'a kiziyoruz ediyoruz da adam aylardir cok zor günler yasiyordu zaten simdi bir de bu kötü zamana ilavetten kat kat daha kötü bir durum ile karsilasti.

Allah Umut'a ve ailesine sabir versin.. Elimizden baska birsey gelmiyor ne yazik ki..

CdgAT9jW0AA2g8r.jpg

Çünkü eleştirmek ile hakaret etmeyi,beddua etmeyi karıştırıyorsunuz ondan.

Eşinin ve senin o durumuna üzüldüm ama kendimizi kaybetmemeliyiz.Senin mesajlarını takip ediyorum çok agresifsin,bu kadar agresif olmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin

Beddua edenler burada mümkünse duyar kasmasın pek inandırıcı gelmiyor

ağa çok üzüldüm :(

zaten biçareydin.acın katlanarak arttı.

çok yazık.can yakıcı..

Allah rahmet eylesin.Yazık olmuş.Böyle bir duruma katlanmak çok zor gerçekten dünden beri o hissin ne olduğunu çok iyi anladım.Pazar ve pazartesi günleri pek hayırlı gelmedi bana da

Allah belalarini versin bu adamların. Lanet olsun. Hayatını kayıp eden herkese Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Umut ve ailesine allah sabır versin .

Çünkü eleştirmek ile hakaret etmeyi,beddua etmeyi karıştırıyorsunuz ondan.

Eşinin ve senin o durumuna üzüldüm ama kendimizi kaybetmemeliyiz.Senin mesajlarını takip ediyorum çok agresifsin,bu kadar agresif olmaya gerek yok.

Artik dikkat etmeye calisiyorum sarper kardesim. Dedigim gibi bu dünyada geciciyiz, bi gün hepimizin yeri 2 metre kefen. Dolayisiyla, birbirimizi kirmaya hic ama hic gerek yok.

Cok fena üzüldüm Umutun basina gelenlere...

Geri
Üst Alt