- 10 Nisan 2013
- 58.857
- 42.156
- 3.943
Lig Tv haberi doğrulamış sanırım
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle mehmet kardesim. Kaldi ki ben hamzaya umuta selcuka, vs.. beddualar ettigimden beri, baya olay basima geldi, bi sekilde ettigin beddua sana dönüyor sanki.
Önce esim düsük yapti, sonra da trafik kazasinda ölümden döndü. Artik beddua falan etmek istemiyorum, futbolu da hayatta cok cok önemli bi yere koymak istemiyorum, elimden geldigi kadar...
"Dünyada ölümden baskasi yalan"
aynen öyle mehmet kardesim. Kaldi ki ben hamzaya umuta selcuka, vs.. beddualar ettigimden beri, baya olay basima geldi, bi sekilde ettigin beddua sana dönüyor sanki.
Önce esim düsük yapti, sonra da trafik kazasinda ölümden döndü. Artik beddua falan etmek istemiyorum, futbolu da hayatta cok cok önemli bi yere koymak istemiyorum, elimden geldigi kadar...
Büyük Gecmis olsun Mehmet kardesim.
Sanada geçmiş olsun renkdaş
-Tapatalk-
Çünkü eleştirmek ile hakaret etmeyi,beddua etmeyi karıştırıyorsunuz ondan.
Eşinin ve senin o durumuna üzüldüm ama kendimizi kaybetmemeliyiz.Senin mesajlarını takip ediyorum çok agresifsin,bu kadar agresif olmaya gerek yok.