Umut Bulut'un Babası Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

12112510_250014322001020_184370169721192998_n.jpg

12821462_250014345334351_2515662197954620928_n.jpg

Çok zor gerçektende tabi bu durumda olan onlarca insan daha var kimi evladını kimi eşini kimi kardeşini kaybetti Allah hepsine sabır versin böyle bir ölüm gerçektende çok zor çünkü bir hiç uğruna ölüyorsun.
İçim parçalandı. Mekanı cennet olsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babasinin oturdugu ev dökülüyo milyonlar kazanan hayirli evlat, neyse ayri konu!
hayatini kaybeden halkimiz icin allahtan rahmet diliyorum!

Bildiğim kadarıyla babası Ankara'da oturuyor cenaze Kayseri'de defnedildi köy evi falandır çok kullandıkları ev değildir büyük ihtimalle, yargılamadan önce araştırmak lazım.

Girmeyim girmeyim diyorum, girdim yukarda resimde yine gözlerim doldu, anasini satayim. 1.5 senedir zaten mental anlamda cok kötü bir dönemden geciyordu, bir dünya yikildi üzerinden adamin... Su maratonda gösterdiler, stadda son kez yüz yüze gelmelerini. Cokda masum bir adama benziyor babasi...

-----------------------------------------------------------------------

"Insallah imanli ölmüstür" sözüne laf eden su linkteki öküz oglu öküzlere... Babasi zaten cok mütevazi, kendi halinde yasayan bir insan görünümü veriyor... Adam zaten yasli, hepimizin yasli anasi, babasi, dedesi, akrabasi var... Bu yasta insanlar zaman zaman "Allah insallah imanli ölüm nasip eder" gibi sözler söylerler... Umut´da babasinin belki de son dileginin nasip olmasini, cani gönülden istemis ki, oradan o an icinden cikmis söylemis... lan böyle bir anda bile, böyle bir öküzlük yapilir mi Allah askina yahu...

Son düzenleme:
Cok da ruh hastasi insan var bu dünyada... Bir iki sene önce Fikret Orman´in babasinin cenazesindeki resimler alip, caps yapmisti bazi hiyarlar. Umarim yine bir kac manyak cikip böyle bir kepazelige tenezzül etmez.

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah

Çok acı bir durum. Ne desek ne söylesek boş. Videoları ve resimleri gördükçe insanın içi daralıyor. Başın sağolsun Umut Bulut.

Böyle bir adama moral kazandirmak için herşey yapilmali belki futbol anlaminda artik çok kötü durumda ama birgün olsun ne hakeme ne taraftara ne rakip taraftara saygisizligini görmedik birgün takimda huzursuzluk cikarttigini duymadik fatih hocanin her ne olursa olsun fransaya götürmesi lagzim tabi kendisi de isterse bence onun için güzel moral olur.

Yazilanlari bende okudum ve sok oldum.

Insan misiniz lan siz serefsizler. Adamin babasi ölmüs bok yerine, su yavsaklarin ugrastiklari seye bak.

Yüreğimiz parçalandı resmen. İnsanın boğazı düğümleniyor, gözleri doluyor her cenaze görüntüsünde. Bütün şehitlerimize Allah gani gani rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabırlar versin. İnsan bir an kendisini o insanların yerine koyuyor... Dayanılacak gibi değil.

Bu ekşisözlük'e devlet ne zaman el atacak merak ediyorum. Adamın babası vefat etmiş hem de en kötü yollardan biriyle, adam ne diyeceğini bile bilemez halde ama imandan bahsetti, Allah adı verdi ya onun bile tartışmasını yapacak kadar ruh hastası dolu o sözlük müsveddesi. Hatta keşke sadece ruh hastası olsalar ona bile razıyım. Ben hayatımda bu kadar ....... çocuğunu bir arada görmedim. O sitede en az 1000 tane devlet/millet düşmanı, fiili terörist var. Her gün bir şehit haberi olsun, bir patlama olsun diye ellerini ovuşturuyorlar. Tabi lafa gelince hepsi birer insansever, hümanist artık her ne boksa ama hepimiz içlerinde insanlığın zerresi olmadığını biliyoruz. Ben bunların çıkacağı adalete bile acırım. Mahkeme falan yetmez. Bunları tek tek toplayıp bunları yetiştirenlerle birlikte içinde nefretten başka hiçbir şey olmayan bu pislik şerefsizlerin üzerine beton dökülmesini istiyorum. Küçücük karıncanın bile canına bir zarar gelmesin diye ellerimle evimden dışarı taşıyan bir adamım ben ve bana bunları söyletiyorlar.

Başın sağolsun kardeşim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcamızın :(:(:(

Faili Seher Cagla Demir serefsizi yapmis diyorlar televizyonda.

inşallah babam imanlı bir şekilde olmuştur - gundem - sayfa 3 - ekşi sozluk
yazık lan bu insanlığa adamin agzindan cikan 1 cümleyle neler yazılmış.
Ulan ister müslüman olsun ister ateist satanist ayıptır be kardesim ya insanlar bunu elestirmek için girip yazi yazıyor ve mutlu oluyor kimse kusura bakmasinda ülkenin şekli yamuk ama insanlarda yamuk olduğunu kabul edecek yazik günah.

isteyen istediğini yazsin ! Adam hayirli evlatmiş ki babasina son temennisi her fani nin yaninda götürebileceği tek değerli şeyi götürmüş olmasini temenni ediyor ... Bunun üzerine nasil olumsuz bi yorum yazilabilir ki ? Hanginiz arkanizdan inşallah babam imanla ölmüştür diyen bi evlat istemiyorsunuz ? Bakin bu umut adam gibi adamdir .. Futbolundan bahsetmiyorum ama arkasindan umut gibi bi evlat birakmiş böyle bi evlat yetiştirmiş baba da adam dir . Allah rahmet eylesin mekani cennat kabri cennet bahçesi olsun .. Eğer kizdiğimizda küfretmiş beddua etmiş isek merhum baba içinde 2 subhaneke 1 fatiha okuyunda bari helallik alma şansiniz olsun ey forum ahalisi

Bu da taziye evindeki görüntüler... Rezillik artık ayyuka çıktı!!!

Cdm0NYXVIAAhmtj.jpg

Geri
Üst Alt