Umut Bulut'un Lanetli Olduğu Gerçeği

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Ciddi manada bunu düşünüyorum beyler :D Bu akşamki maçta bile bunun emarelerini gösterdi. Sıralayalım...

-Genel olarak sürekli gol kaçıran Umut, bu maçta da kaçırmaya devam etti.

CbwfBZAWIAATjlb.jpg

-Görüntüdeki pozisyonda, topu hemen dibindeki boşluktan rahatlıkla kaleye sokabilecekken, o en zorunu yaptı ve topu Olcan'ın suratına yapıştırdı. Sonuç ? Kendi takım arkadaşını yerde kıvrandırdı.

-Wes'e saçma sapan bir pas verdi, adam topu kontrol etmek için boğuşurken, rakibe faul yaptı ve sarı kart gördü. Sonuç ? Sneijder haftaya cezalı.

-Kendini ceza sahası içerisinde yere bıraktı, penaltı aldı. Bugüne kadar haksız yere penaltı alan sayısız futbolcu olmasına rağmen, onunki farklıydı. Neden ? Çünkü ardından yaşananlar felaket boyutta. Sonuç ? Bir hakemin belki de ocağı söndü.

Genel anlamda tüm bunları ve diğer etkenleri hesaba katınca, kendisi gözümde cidden lanetli :D

Bu adamı bu takımda oynatan karakter yoksunları lanetli!!!

Bir cenabetlik var ama çözemedim.

Umut kadar kim mücadele ediyor kim çabalıyor

Bugün de 3 puanı kazandırdı ne denirse densin

Sag koseye yavasca vurabilse yine gol olurdu ama ezbere vurdugu vucut hareketinden belli oluyor zaten..

Bu adam bu kadar yeteneksiz değildi ya bir tane atsa açılacak belki. :D

umutla yaşamayı öğrenmeliyiz umut tehlikelidir umut bir insanı öldürebilir

Resimde belli oldugu gibi umut sut cekerkene kaleye bakmiyor bile, yani nereye tutarsa artik gider o top havasinda sut cekiyor ve büyük ihtimal da herzaman bunu yapiyor

Maçı izlerken de söyledim, keşke arenada elime bir sniper verseler ve bunun maç esnasında kepçe kulaklarına ateş etsem

Öyle bir şut çekti ki Olcan ölebilirdi orada böyle mesnetsiz dayanaksız bir şut ben hayatımda ilk defa görüyorum.

Adam sözünün adamı

13487580285.jpg

Umut Bulut: "Türkiye'de tek hedefim kaldı" - TamSaha Detay Sayfası TFF

Avrupa'ya giden yolda İstanbul'a uğramak da var mı haritanda?

Hayır yok. Ben Türkiye'de hedeflediğim noktaya geldim. Türkiye'de Trabzonspor formasını giydikten sonra ulaşabileceğim daha yüksek bir hedef yok önümde. Bundan sonrası için*tek yol Avrupa.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt