GSCimbom
Umut Bulut'un Menajeri: "Umut’un ayrılmaya niyeti yok"
Alper Altun

Umut Bulut'un Menajeri: "Umut’un ayrılmaya niyeti yok"

Alper Altun ·

Cevap
46
Okunma
2,5K
Sayfa
1/3

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray'da Tarık Çamdal, Olcan Adın, Endoğan Adili gibi isimlerle birlikte Danimarka kampına götürülmeyen ve gözden düştüğü belirtilen Umut Bulut'un takımdan gönderileceği ifade edilmişti.

Süper Lig'den birçok takımın da peşinde olduğu Umut Bulut hakkında yeni bir açıklama geldi.

Umut’un 1 senelik daha kontratının bulunduğunu hatırlatan Egesel, “Yönetimin bu uygulaması tek taraflı... Umut’un ayrılmaya niyeti yok. G.Saray’da devam edecek. Ayrıca bize başka bir takımdan da teklif gelmedi” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

1.8 milyon aliyor bizde, STSL kulüpleri 0.8 maximum verir; gitmemesi normal

önemli olan A takima geri cagirmamak

Gitmiyorsa transfer döneminin kapandığı tarihten 1 gün sonra parasını verip sözleşmesini fesh edip dımdızlak ortada bırakalım.Yarım sene takım bulamasın.

Cete basi Selcuk cete üyeleri ile birlikte artik hocayi sabote eder Umut ve Olcan icin.

Kalmak istiyorsa kalsin abi dünyanin sonu degil A2 de sürünsün 1 sene, o parayi zaten verecegiz bu herife oynasa da oynamasada adamin verecegi katki ayni derecede yani sifira yakin.

Karaktersiz olarak hatirlariz artik Umutu da. Yat ulan yat sen de yatip parani al serefsiz. Adim gibi eminim takima geri getirecekler bunu eger gitmezse transfer dönemi bitene kadar. Riekerink istemez ama yönetimdeki hiyarlar diretir.

Ayrılacağını düşünmüyorduk zaten. Göz önünde durmasın yeter. Zira artık tahammül kalmadı taraftarda.

Gitmiyorsa transfer döneminin kapandığı tarihten 1 gün sonra parasını verip sözleşmesini fesh edip dımdızlak ortada bırakalım.Yarım sene takım bulamasın.

Derdi para ki adamın. Sen öyle yaparsan canına minnet. 1 yılda alacağı parayı anında alır. Yarım sene yatar sonra yeni takımında başlar.

Gitmezse de gitmez. Sokmayın kulübün kapısından içeri. Yeter artık Futbolcu Esirgeme Kurumu gibiyiz. Yine 3 çöpün içinden yedeğin yedeği olabilecek bir tek Umut var ama 3.forvetin için de bu maaş çok yüksek.

Sonuç olarak o maaşı kimse vermez Umut'a. Umut'un maaşı 600-700k olabilir maksimum! Üstünü biz ödersek gidebilir belki.

Bu adamlarla bu kontratları yapan Ünal Aysal ve ekibinin de ABV. Çıkıp konuşacak yüzleri yok.

Cete basi Selcuk cete üyeleri ile birlikte artik hocayi sabote eder Umut ve Olcan icin.

Kalmak istiyorsa kalsin abi dünyanin sonu degil A2 de sürünsün 1 sene, o parayi zaten verecegiz bu herife oynasa da oynamasada adamin verecegi katki ayni derecede yani sifira yakin.

Karaktersiz olarak hatirlariz artik Umutu da. Yat ulan yat sen de yatip parani al serefsiz. Adim gibi eminim takima geri getirecekler bunu eger gitmezse transfer dönemi bitene kadar. Riekerink istemez ama yönetimdeki hiyarlar diretir.

Sabote ederse o da gidecek birader. Şahsen benim bu seneden bir umudum yok. Zaten seneye de Avrupa'dan men cezası yiyeceğiz muhtemelen. Şampiyon olmayalım ama bu çöpler ve onların hegomanyasından kurtulalım yeter. Şampiyonluktan çok daha önemli bu. Zira geleceğimizi kurtarmış oluruz.

Geri
Üst Alt