Umut Gündoğan Resmen Galatasaray'da!

Mancini'yi dinle, kendine bak, Bjk macinda gordugumuz kadariyla yetenek zaten var gibi.

Kesinlikle doğru bir transfer, gudubet yabancı sınırının olduğu yerde türk topçuları toplamamız lazım. Maliyetli bir oyuncu da değil, mancini gibi bir referansın transferi ayrıca. Geçmişten de bu tarz adı sanı duyulmamış türk transferlerimizin tuttuğunu görebiliriz zaten. Bjk videosunda da hiç fena değildi ki altyapısı Belçika bu kardeşimizin,bekliyip görelim.

Umut GÜNDOĞAN:

Oyunu bazen sakinleştiririm,

Bazen dikine oynarım.

Ama asla geriye oynamam.

Alt yapı eğitimim bana bunu kazandırdı. ;);)

Şu 1

Tapatalk

BeM3ifNCAAAt7-L.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BeM3ifNCAAAt7-L.jpg:large

Bu transfer biraz kafamı karıştırıyor. Biz bu elemanı Beşiktaş'a karşı iyi oynadı diye mi aldık yoksa önceden takip ediyor muyduk ? Tek maçlık performansla transferin ne kadar sakıncalı olduğunu yaşayıp gördük. Neyse en azından bu transferin maliyeti az.

Bu transfer biraz kafamı karıştırıyor. Biz bu elemanı Beşiktaş'a karşı iyi oynadı diye mi aldık yoksa önceden takip ediyor muyduk ? Tek maçlık performansla transferin ne kadar sakıncalı olduğunu yaşayıp gördük. Neyse en azından bu transferin maliyeti az.

Çok çok çok kötü olsa bile Aydın denen futbolcusumdan iyidir ;) ki bence süper transfer.

Hayırlı olsun inşallah. Efsane olsun ilerde...

valal bu çocuktan birşeyler olcak bence farklı

birşeyler bekliyorum atın kenara

u16 de hazard ı yedek bırakmış sol açıkta oynuyormuş o yıllar

Hayırlı olsun bu çocuğun videolarına baktım bana hafiften Xaviyi anımsattı inşallah bizim Xavimiz olur tekrardan hayırlı olsun

Hayırlı olsun camiamıza..

Ne kadar vasat gibi görünse de takımımızın çalışanaraştıran birscout ekibi var.

Farekeden tek şey artık görüşlerine önem veren ve transferde bu riskleri alabilen bir teknik kadro ve yönetim anlayışı mevcut.

Yani bazı paratorelerin egomanyasına göre transfer önerileri kulakardı edilmiyor.

iyi paraya almışız

ortalama 500bin € yapıyor

eskişehire selam olsun

Geri
Üst Alt