Umut Gündoğan Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi derken bu bir transfer temennisi mi yoksa gerçekten iyimi bu çocuk?

Hayırlı olsun.

Hızlı düşünüyor, topla iyi, dikine oynayabiliyor. Ben ümitliyim açıkcası ama şans bulması lazım tabi.

Çok iyi bir oyuncu.Selçuk İnan'a alternatif geliyor.Ayrıca dikine de gidebilen ve çok iyi de toıp saklıyor...Gerçekleşirse süper bir tarnasfer olacak...

Iyi oldu bu transfer. Super Lig'den transfer yapip patlamasini beklemektense, alt liglerden transfer yapip ne olacagini beklemek daha heyecanli ve de fersah fersah daha dusuk maliyetli.

yeteneği olan, kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olan, aç adam herzaman iyidir.

hayırlı olsun şimdiden.

Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum. Ha bire genç oyuncu alınsın diyoruz. Genç oyuncu alınınca da '' Bu kim? Nerden buldular? İşe yaramaz. '' gibi ifadeler kullanılıyor. Böyle düşünen arkadaşlara soruyorum. Umut adlı genç arkadaşı kaç defa izlediniz?

abicim bize sorumluluk alan oyuncu lazim. Umut'un videoyusunu izleyin. Gorursunuz adam mac icerisinde oyuna direk katki veriyor. Bizde yaparmi belli degil ama Mancini'nin sisteminde boyle cocuklar kendini bulur. Selcuk'tan daha faydali olur dedidk guldunuz bize.. selcuk bizim icin ideal bir oyuncu degil.. umut, olabilir.

Bugün Emre Çolak'ı kullandığı bölgede Umut'u kullanabilir Mancini. Özellikle lig maçlarında Melo'yu stopere çekebileceğini düşünüyorum. Defansın önünde ki ikiliyi de Umut-Selçuk yapabilir. Bu sayede geriden topla çıkışlarda çok daha etkin bir görüntü çizeceğimiz de aşikar. Bence mantıklı bir hamle. Ama esas Tolgay Arslan transferi olursa işte o zaman tadından yenmez. Bu tip orta sahada dikine gidebilen adamların çoğalması lazım.

Sene basinda yonetime sitem ediyordunuz takim yasli diye adamlar genc almaya basladi cop, dandik gibi yorumlar yapiliyor bence oyunculardan degil sizden bi b.k olmaz.

Forumda Gs olmayan cok adam var ve isleri gucleri kotulemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt