GSC Scout # Umut Güneş

Ahmet Usta

Cezalı
Aslan Üye
Stuttgart altyapılı yerli solak orta saha.Temiz sol ayağı ve b2b tarzıyla dikkat çekiyor.

Ümit milli kaptanı ama ben hala yetersiz buluyorum Berkan gibi değil.. Bir kere enerji olarak büyük bir farkı yok en belirgin yani sakinliği ..Bu akşam maçın son bölümünde 2 kez topu rahatça uzaklaştırmayıp fblilere hediye etmesi de eksi yazdı tam bizim 6 numaralık bir hareketti

taylanı satıp yerine bu arkadaşı alırsak inanılmaz bir iş yapmış oluruz

Hala yetersiz maç 1-1'e geldiyse bu kardeşin çıkarken üst üstte her topu yanlış kullanmasından kaynaklandı.

Kumaşı var ama pişmesi lazım.

20211024_233016.webp
Galatasaraylı cıktı

Seviye atlayabilirse o zaman düşünülür ki şimdi istense kapıyı yine 4-5 ten açar aç gözlü başkanları. Hele Berkan varken gerek yok; oraya gelene kadar 4-5 mevkii var halledilmesi gereken...

Berkan geçen sene bunla beraber aynı takımdaydı Berkan formayı bırakmıyordu bence çok ekstrem bir futbolcu değil bize Berkan tarzı özel adamlar gerekiyor

Son 15 dkda defansta karsiladigi toplari ve babacarin direkten dönen topunda cezahasina girerken yaptığı ince isleri begendim

Bu maç fb maçına göre daha iyi bir goruntu verdi sezon sonuna kadar takip etmek lazım..Fiziksel olarak epey geride bizim için o farkı kapayabilmesi için bolca ekstrasi olmalı..

Defansif olarak gelis umutcum.aytac kara + emre akbaba ile alacagiz seni

Geri
Üst Alt