- 1 Mayıs 2018
- 58.313
- 49.080
- 3.873
kralın konuşu aşağıda kalamaz.
murhanfiedl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kralın konuşu aşağıda kalamaz.
Sergen sal beni git Santi'ye takYangın ve kaos uzmani,zeytinli bile duşa falan giriyo artık haluklari izlemiyo,bu adam milleti krize sokuyo,şimdi de samiyeni sardi basimiza

Normalde geçmiş transfer dönemlerinde çok sakindim sezon içinde kötü giderken biles sakin kalıyorum ama geçen sene Ndombele-Vecino sonrasında transfer dönemlerinde alev alevim.Ormana atılan cam şişe gibi. Ufacik güneş ışığı görmeyi versin hemen büyük bir yangına dönüşüyor

Vecino magnet gibisin yine adı geçiyorNormalde geçmiş transfer dönemlerinde çok sakindim sezon içinde kötü giderken biles sakin kalıyorum ama geçen sene Ndombele-Vecino sonrasında transfer dönemlerinde alev alevim.
Yönetime güven yok yangına devam.![]()
Vecino magnet gibisin yine adı geçiyor![]()
Daha bugün öğleden sonra söyledim akşamına haber çıktı birde ilk benim önüme düştü yangın yapmakta haksız mıyım.Doue bitiremeyen adamlardan daha Wendel transferi bekliyoruz birde oyuncu beğenilmiyor.
Bu adamların yapacağı en yüksek vizyonlu transfer Vecino olur onu da yapabilirlerse öpüp başımıza koyalım.

Ferrari mağduru, ferrarizede
sevmiyoruz kardeşim
yalan mı söyleyelim
Söyledik bunları taa 2 temmuz 2023 deFeramuz ile arası limonidir.

icerikte simsek yaziyor üstad karistirdin
icerikte simsek yaziyor üstad karistirdin