Umut Kulübeye Podolski Forvete

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Mustafa Denizli'nin Lazio’ya sürprizi var. Formsuz Umut’u kesecek olan tecrübeli hoca, Podolski’yi bu kez santrfor oynatacak.

umut-bulut-lukas-podolski-01_VMKRZ.jpg

Mersin’de oyuna girince maça hareketlilik getiren Yasin, sol açıktaki yerine dönerken, Olcan Adın sağ açığa geçecek. Sneijder yine forvet arkası, Selçuk ve Donk da merkezde olacak. Defansta ise Linnes’in yerine Sabri, onun yanında da Chedjou, Denayer ve Hakan olacak.

POLDİ'DEN MESAJ VAR
Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, dün instagram hesabından yaptığı açıklamayla taraftara mesaj gönderdi. Tecrübeli golcü, “Son zamanlarda siz değerleri taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Biz de bu duruma çok üzülüyoruz. En kısa zamanda eski başarılara ulaşacağımıza inanıyorum ama desteğiniz olmadan olmaz. Artık tek yürek olma vakti” ifadelerine yer verdi.

Fanatik

.

İnş. doğrudur.Umud'un kesilmesi çok iyi.Semih de kesilmiş.Sabri için başka çaremiz yok zaten(Denayer'i sağ bekte beğenmiyorum).Yalnızca Candreva'nın karşısında Balta'nın oynayacak olması büyük 1 hata olur.

Linnes'e noldu o niye oynamıyor?

Tapatalk

Defans Sabri-Ched-Denayer-Balta mi?

Abv

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Defans da ne kadar az yerli varsa o kadar iyi. Bu yüzden Sabri'ye mecburen katlanacağız bu durumda.

Sabri-Denayer-Chedjou-Carole olmalı arka dörtlü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Olması gereken de bu zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

balta nedir ya illa candrevayla anderson ototban edecek bizim solu..ADam gibi koy caroleu sol beke..

Ben bu haberleri daha önce de duymuştum, maç saati Umut oynuyordu ama forvette.

Sürpriz mi aylardır yapılması gereken bu, gerçi Podolski santrafor değil o bölgede verimsiz. Sinan çok kötü bir zamanda sakatlandı.

Zilyon yil once uygulanmasi gerekirdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen.

Candreva veya Felipe Anderson gibi oyuncularin karsisina Balta gibi bir kamyonu koymak tam bir teknik direktör becerisidir.

Bu Denizli yi isteyenlerinde abv.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Balta'yi %90 bek oynatacaktir.

Podolski
Yasin Sneijder Olcan
Selcuk Donk
Hakan Denayer Chedjou Sabri
Muslera

Muhtemelen bu kadroyu cikartir sahaya da. Bekler bomba,orta saha yetersiz. Kanatlarin skor uretmesi mucize.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Bu dede Carole'un nesini beğenmiyor anlamıyorum. Tamam süper değil ama eldekilerin en iyisi tartışmasız. Hatta defansif açıdan beğeniyorum da ben. Oynadıkça daha özgüvenli hareketler yaptığı da çok açık.

Geri
Üst Alt