Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlerleyen zamanda komşularınla olan kavgalarımızı ve mizahi hikaeyelerimizden bazılarını anlatabiliriz istersenTeşekküre ederim kardo![]()
Ahh ahh hergun ihtiyacim var UmudumKaldırma işleminin ruhsal tarafındayım ben
İhtiyaç olursa beklerim Mehmetcim![]()
Forum hazır mı bu hikayelere bilemedim kardoİlerleyen zamanda komşularınla olan kavgalarımızı ve mizahi hikaeyelerimizden bazılarını anlatabiliriz istersen![]()
Sana yetebilirmiyim bilemedimAhh ahh hergun ihtiyacim var Umudum
O da var da Mehmet'in sıkıntısını bence tek sen çözersin kardo bana gerek yok gibiForum hazır mı bu hikayelere bilemedim kardo
Sana yetebilirmiyim bilemedimSenin sorunun çözümü Muratta gibi
Tobe tobe. Sana arsimeth yardım etsinAhh ahh hergun ihtiyacim var Umudum
Ünsala ulaşamıyorum Doruk, hayatından endişe ediyorum.maviş ile bir meyhanede takılırken bak seni bir arkadaşımla tanıştıracağım diyip umutu göstermişti.
Umutta masaya oturup Ünsal’ın elini tutu vermişti. Çok değişik ilişkileri vardı![]()
ünsala burada bir çağrı göndermek istiyorumÜnsala ulaşamıyorum Doruk, hayatından endişe ediyorum.
Acil yardımına ihtiyacım var![]()
Elini tutup ne verdi Dorukcugummaviş ile bir meyhanede takılırken bak seni bir arkadaşımla tanıştıracağım diyip umutu göstermişti.
Umutta masaya oturup Ünsal’ın elini tutu vermişti. Çok değişik ilişkileri vardı![]()
bunların olduğu mekanda çok durmamak lazım diye terketmiştimElini tutup ne verdi Dorukcugum
Etli ekmek yedirdiElini tutup ne verdi Dorukcugum
ünsala burada bir çağrı göndermek istiyorum
[email protected] adresine mail atsın @Ünsal Vardar hesabını teslim edeyim. !!
tabi kendisi gerçek ünsal mı diye 3 soruluk bir teste tabi tutacağım