Umut Tohumcu, Holstein Kiel'e Kiralık Olarak Transfer Oldu

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Umut , Holstein Kiel'e kiralık transfer olmak üzere. İleri düzey görüşmeler sürüyor.

21 yaşındaki orta saha oyuncusu, TSG Hoffenheim ile 2028'e kadar sözleşmeli.

SkySportDE

Bunu isteyen ekipler horsten ve biz. Bu iste bir mallık yok mu.

Holsten araya girip transfer çalımı atmasa 3 sene boyunca sadece idmanlarda çift kale maçta sağa sola koşturup dursun diye milyon Euro’lar dökecektik

Holsten araya girip transfer çalımı atmasa 3 sene boyunca sadece idmanlarda çift kale maçta sağa sola koşturup dursun diye milyon Euro’lar dökecektik
Idmanlarda gorme ihtimalide düşüktü bence adam kronik sakat gibi gencecik yaşta daha 30 mac oynadığı donem yok ,jacobs gibi bacaginda saglam yer kalmamış

Süper haber

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

28. ocak isinden dir. O güne kadar bekle, sonra seni almaya bakariz dediysek, cocuk baska yere erkenden gidip, takima alisip forma sansim buluyum diye orayi tercih etmis olabilir. Bizimkiler belki son günlerde transferi bile beceremezdi ve Umutun ortada kalma riski baya büyük olurdu.

Zaten bu vasati istemiyordum da ama 2. lig takimindan bile calim yemis bizim kepaze yönetim

Size ne desek az ulan, ne kulübun hakkini savunursunuz ne de is becerirsiniz

Rezil herifler, tüm hevesimizin icine ettiniz

Bizi cok alakadar etmiyor.

Holstein kiel 6 milyondan daha aşağısına opsiyon koydurursa soyulmaya çalışıldığımız gayriresmi olarak belgelenmiş olacak

Bakalım gerçekten 6 milyonmuymuş ederi

Bundesliga 2 takımlarından Holstein Kiel, Umut Tohumcu'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Temsilcisi ROGON.

L. Gustavo, J. King, Pelkas gibi isimleri FB'ye paslamışlardı. Maraz çıkarmışlardır muhtemelen biz talip olunca çocuğa.

İlk 11 oynayabileceği bir takıma gitmiş.

Teklif yapmadik ki calim yiyelim. Herseye 'siyah-beyaz' olarak bakmanizdan kaynakli oldugunu anliyorum da oyuncunun durumunu sormusuk sonra bizimkiler oncelik degil diye resmi teklif yapmamis bile. Elin adami gidip teklif yapar ve alir, herkes senin keyfini bekleyecek zorunda degil ya.

Geri
Üst Alt