GSC Scout # Umut Tohumcu

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Umut Deger Tohumcu | TSG Hoffenheim | Player Profile | Bundesliga

Umut Tohumcu
Doğum tarihi/Yaş: 11 Ağu 2004 (17)
Doğum yeri:
Almanya
Offenburg
Uyruk:
Almanya
Almanya
Boy: 1,73 m
Mevki: Orta saha

Topcunun tillahi olacak bir kardesimiz merkez orta saha ve on numara mevkisinde oynuyor.
Klasik bir 10 numara degil devamli kosan ve oyunun icinde olan bir orta saha , sutlari ve oyun gorusu cok iyi.
u19 liginde 12 macta 12 gol ve 3u asisti bulunmakta.
Ilerleyen yillarda adindan cok daha duyuracaktir umarim tercihini Turk milli takimindan yana kullanir.​

İstatistikleri benim de dikkatimi çekti ağustosta 18’ine girecek sanırım girer girmez yoklamak lazım

Menajeri : ROGON

Bu cocuk ilk 11 oynamaya baslamis. Piyasa degeri 5m.

Yakindan takip edilmeli.

Besiktas'a gitmesi engellenmeli. Yaz dönemi mutlaka hedef olmali

Erencan Yardımcı ile birlikte gelmişler. Beraber izliyorlar maçı.

Eyüp Aydın, Gökdeniz gibi örneklerden sonra bu tarz gurbetçilerin bize gelme ihtimalini çok zayıf görüyorum

Niye gelsinler ?

Eyüp Aydın, Gökdeniz gibi örneklerden sonra bu tarz gurbetçilerin bize gelme ihtimalini çok zayıf görüyorum

Niye gelsinler ?
Bunu beğendiğimden veya gelmesini istediğimden değil ama hem Eyüp hem de Gökdeniz geldikleri takımların A takım kadrosunda yer almıyordu. Eyüp Bayern 2'den, Gökdeniz de Dortmund U19'dan geldiler.

Umut Tohumcu ise, fazla oynamasa bile, Hoffenheim'ın A takım kadrosunun bir parçası sonuçta. Yani benim gözümde öyle örnek teşkil etmiyor bu ikisi. Umut Bundesliga oyuncusu. Eyüp 4.lig'de oynuyordu Gökdeniz ise U17 Ligi'nde oynuyordu.

Epey fark var arada.

Hoffenheim - Frankfurt maçında ilk 11 başlıyor bugün. Ortasahada etkili olabilecek mi bakalım... Hem Frankfurt hem de Umut izlenir. Ozan Kabak da yedeklerde geri dönmüş sahalara.

Geri
Üst Alt