Ünal Aysal, 300 Milyon Dolar İle Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://youtu.be/k9t9m2L5h6o?t=256

Son düzenleme:
Haber yalanmıdır bilmiyorum ama bugün gsaray hisseleri biranda %10 çıktı. Gündemdeki tek haberde bu. Kaynak tırt gibi olsada dumanı bile bizi uçurdu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanımız Sn. Ünal Aysal geliyor, az kaldı. Sevgili Galatasaraylı kardeşlerim geleceğe umutla bakabilir.

Efsane geri dönüyor

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

company-logo.png

terbiyesiz

Buyuk baskan Unal Aysal
Tek aşkıydı Galatasaray
Senin gibi vizyonluyu
Unutur mu bu taraftar <3 <3 <3 <3 <3

Gel artık gel çok bekledik, saatler gunler aylar yıllar saydik baskanim.

Nezaman oyle dedi ki? Benim bildigim Inan Kirac bunagi oyle birsey sallamisti.

Böyle bir şeyi zaten çıkıp medyaya söylemek ''güç özgüven tecrübe'' ister.Ünal aysal gelmeden önce ortalık sallandı.Tüm gazeteler 100 milyon dolarla geliyor diye manşet atıyordu.Yalanlama dahi yapmadı.
Şimdi yine aynı haberler dolanmaya başladı.Yine yalanlama yapmıyor

Başkan için 300 milyon paramı be!
Haber yalan olabilir ama serveti 3 milyar dolara yakın biri için 300 milyon vermek zor olmasa gerek.

Zaten gelmişsin 70 küsur yaşına yedi sülalene yetecek para var çocukların için.
Servetinin 10 da 1'ini de sevdiğin kulüpte EFSANE olmak adına harcasan ne olurki?

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Bizde başkan olup cebinden 1 lira koyan olmadıki kulübün kasasına bugüne kadar.

Başkan için 300 milyon paramı be!
Haber yalan olabilir ama serveti 3 milyar dolara yakın biri için 300 milyon vermek zor olmasa gerek.

Zaten gelmişsin 70 küsur yaşına yedi sülalene yetecek para var çocukların için.
Servetinin 10 da 1'ini de sevdiğin kulüpte EFSANE olmak adına harcasan ne olurki?

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Eğer geri dönme haberleri doğruysa para koyacaktır bence de... Ha 300 mü koyar 100 mü koyar bilemiyorum tabi.

Sıfır sayılabilecek bir yerden başlayıp milyoner olmuş, hayatı çalışmakla geçmiş bir insan Ünal Aysal... Sanki isim bırakmak istiyor gibi geliyor bana, süper zengin ama ölse çok kısa zamanda unutulur gider, ama Galatasaray efsanesi olursa ismi ilelebet yaşar.

100'le geldi kaçışı pardon gidişi muhteşem oldu, 300'le gelsin yarım kalan işi bitirsin bari.

Kacip giderken 2m dolar i hibe ettim diye hava atan adam mi 300m verecek :) emin olun dursun suan daha fazla para harcamistir cebinden

Fark ederseniz 6 ayda bir 100 milyon dolar artıyor para.

6 ay daha bekleyelim 400'ü versin bu iş huzur içerisinde çözülsün.

Habere gelirsek fenerboys'un yazdığına bakılınca duyulan ciddi endişe son paragrafta yazdığı hayali ürün yerine 2011 çıkışı gibi bir çıkış yaşayacağımızın kendilerinde oluşturan g.t korkusundan başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt