Üye Görüşü Ünal Aysal Aday Olacaktır

Oğuzhan Özmen

Aslan Üye
Galatasaray tarihinde adını altın harflerle yazdırmış bir başkan olarak sayın başkanın aday olacağını düşünüyorum. Kendisi yılların duayen yöneticisi olarak bu program sayesinde hem bugüne kadar muallakta kalan bütün konuları netliğe kavuşturmuş, bütün mesaj göndereceği yerlere( federasyonlar, hükümet, divan kurulu) gerekli döşemeleri yapmış bulunmaktadır. Bundan sonra ki süreçte çok büyük bir taraftar kitlesini arkasına alarak kitlelerin yoğun isteği üzerine dönüyorum mesajı vererek ve gerekli yerlere başta divan kurulu olmak üzere gözdağını verircesine büyük bir oy çoğunluğu ve güçlü bir yönetimle başkan olacaktır, bu geri vites değildir zira kesinlikle aday olmayacağım değil üstüne basarak herhalde aday olmayacağım demiştir dün yapılan konuşma da her kelimenin ne kadar dikkatlice seçildiğini düşünürsek "herhalde" kelimesi de boşa söylenen bir kelime değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Olmayacaktir. Malesef.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herhalde aday olmayacağım demiştir. Bir umut işte bizimkisi.. Umarım söylenildiği gibi aday olur.

Galatasaray tarihinde adını altın harflerle yazdırmış bir başkan olarak sayın başkanın aday olacağını düşünüyorum. Kendisi yılların duayen yöneticisi olarak bu program sayesinde hem bugüne kadar muallakta kalan bütün konuları netliğe kavuşturmuş, bütün mesaj göndereceği yerlere( federasyonlar, hükümet, divan kurulu) gerekli döşemeleri yapmış bulunmaktadır. Bundan sonra ki süreçte çok büyük bir taraftar kitlesini arkasına alarak kitlelerin yoğun isteği üzerine dönüyorum mesajı vererek ve gerekli yerlere başta divan kurulu olmak üzere gözdağını verircesine büyük bir oy çoğunluğu ve güçlü bir yönetimle başkan olacaktır.

Programda 2 kere üstüne basa basa ben dediğim şeyi yaparım geri adım atmam dedi. Döneceğini zannetmiyorum.Adam bıkmış.

Olmayacak da kim olacak bu benim için daha önemli artık.

Ne yalan söyleyim aklımdan bunlar geçiyor dakikalardır :) Başkan aday olacak arkadaşlar olmalı!! Büyük bir baskı kurmalı CAMİA.

Olabileceğinin mümkün olduğu hususuna katılıyorum. Taraftara çok büyük görevler düşüyor.

neden dönsün fikrinden???... yani ben düşünüyorum ünal aysal olsam diye, neden ve kim için bu fikrimden vazgeçeyim???...
her seferinde kurtar bizi ünal demişiz sonra yerin dibine sokmuşuz... rakiplerden bile daha acımasız eleştirmişiz...

neden döneyim???... 3-5 beyinsiz için mi?...

Olmayacak ,
ama tek bir ümidim var ki oda başkan klübü ezik büzük yada çakal sürüsüne bırakmayacaktır ,
sözlerinden anlayabildiğim kadarıyla sürpriz bir başkan adayı önümüzdeki günlerde ortaya çıkabilir ,
Ünal Başkanında tam desteğini alacak şekilde ,
benim anladığım Ali Dürüst , Faruk Süren gibi adamlar Ünal Aysal'ın tarafında beraber tam destek verecekleri yada bir şekilde içinde olacakları bir yönetim gelecektir umarım , Ali Dürüst bey başkan adaylığını koymayacağını söylemiş ama yönetim konusunda kapıları açık anladığım .

neden dönsün fikrinden???... yani ben düşünüyorum ünal aysal olsam diye, neden ve kim için bu fikrimden vazgeçeyim???...
her seferinde kurtar bizi ünal demişiz sonra yerin dibine sokmuşuz... rakiplerden bile daha acımasız eleştirmişiz...

neden döneyim???... 3-5 beyinsiz için mi?...

Paraya pula ihtiyacın yok, 50 000 kişinin senin adınla tezahürat yaptığını hayal ettin mi, taraftar ve manevi haz herşeyden önde.

Ünal Aysal Aziz gibi ciddiyetsiz biri değil, hiç sanmıyorum kararından geri döneceğini.

Aysal'ın fikrinden vazgeçmedinin tek yolu var o da: "TARAFTAR"

Eğer taraftar yoğun talepte bulunursa kararından vazgeçecektir, organize olunmalıdır, her yol denenmelidir..
Aldığım kararın her zaman arkasında durdum demiştir ama "heralde aday olmayacağım" demiştir, kesin dememiştir..

Paraya pula ihtiyacın yok, 50 000 kişinin senin adınla tezahürat yaptığını hayal ettin mi, taraftar ve manevi haz herşeyden önde.

sence 50bin kişi ünal aysal diye bağıracak mı?...
bu mal taraftar ve ultramal "ay lav yu fatih terim" diye bağırır ama ünal aysal'ın adını bile anmaz...

aday falan olmaz bence
adam canaydın zamanında cebimden kaç milyon dolar verdim dedi
görevdeykende klüp sıkıştığında para vermiş

bunun üstüne divandaki adamlar onay vermeyince bende geri vites yok dedi

bende olsam kafamı ağrıtmazdım içerde karışıklık çıkaranlar bakalım ne yapacak

mactan önce ve sonra Ünal baskani umarim destekler taraftar

Geri
Üst Alt