Üye Görüşü Ünal Aysal Aday Olacaktır

O treni çoktan kaçırdınız. Terim'i savunup, statda "TERİM TERİM" diye anırırken o treni çoktan kaçırdınız.
TERİM'in ayrındılığı ilk gün hain olduğunu anlıyabilecek zekadaydım ve başkanda çıkıp bunu teyit etmiş oldu. Ama nedense binlerce Galatasaray taraftarı bunu anlıyamadı.
Artık sizlere kebapçılarınız Sneijderleri, Drogbaları getirir.

Ünal AYSAL gitti, bir daha gelmiyecek.

O ultraslan denen grubunda bugün ne olduğu birkez daha ortaya çıktı.

Son düzenleme:
O treni çoktan kaçırdınız. Terim'i savunup, statda "TERİM TERİM" diye anırırken o treni çoktan kaçırdınız.
TERİM'in ayrındılığı ilk gün hain olduğunu anlıyabilecek zekadaydım ve başkanda çıkıp bunu teyit etmiş oldu. Ama nedense binlerce Galatasaray taraftarı bunu anlıyamadı.
Artık sizlere kebapçılarınız Sneijderleri, Drogbaları getirir.

Ünal AYSAL gitti, bir daha gelmiyecek.
Adamlar hala neyin ne olduğunu anlayamiyorlar ki. Şimdi de kaçtı kaçtı diye bir şey uydurdular. Adamın bin tane sorunla, milyon tane serefsizle uğraştığıni goremeyecek kadar körler.

Zor ama INŞALLAH.

I am the one who knocks!

O ultraslan denen grubunda bugün ne olduğu birkez daha ortaya çıktı.

Lanet olsun çıt yok adamlardan, terim giderken başkanı ben de eleştirdim ama eleştirmek başka destek vermek başka,

kulübü sevmek başka, aysala kızmak başka şeyler,

böyle bir ortamda ne yapıp edip bırakmaması gerekiyordu, itin köpeğin yüzünü güldürmeyecekti..

Bir kamuoyu yoklamasıda olabilir. Unal Aysal cok zeki adamdır. Eger cok ciddi baskı yapılırsa elini guclendirecegini biliyor.

Tek şartla aday olur bence. Camia içinde muhalif divan kurulu üyeler ayaklarına kapılıp gitme , yanlış anladın bizi derse.
Hayal görmeyin yani bence

Tek şartla aday olur bence. Camia içinde muhalif divan kurulu üyeler ayaklarına kapılıp gitme , yanlış anladın bizi derse.
Hayal görmeyin yani bence

kapansa da olmaz
adam medyadan bıktı bence açıkça söylemese de
klübün içindeki pisliklerden bıktı karısıyla ilgili haber yaptıranlardan
hayal kırıklığına uğrattılar dedi
ben olsam bende aday olmazdım

Başkanın bugünkü konuşmasına iyi hazırlandığını ve her kelimeyi seçerek özenli ve bilinçli bir şekilde kullandığını sakinliğinden ve üslubundan anlayabiliriz.
Çünkü ağzından çıkan her sözcük geniş yankı bulacaktır ve bunu kendisi öngörmüştür
Hatta Ersin konuyu ilk getirdiğinde başkan biraz dolandırdı ve tam planladığı yerde söylemek istedi
Bu nedenden ötürü başkanın, ağzından çıkan '' herhalde '' sözcüğünü boşa kullanmadığını ve planlı olarak söylediğini düşünüyorum
O kelime yarın öbürgün ola ki başkan aday olursa geri vites yaptı diyeceklere karşı kalkan olarak kullanılmak için söylenmiş olabilir.

kapansa da olmaz
adam medyadan bıktı bence açıkça söylemese de
klübün içindeki pisliklerden bıktı karısıyla ilgili haber yaptıranlardan
hayal kırıklığına uğrattılar dedi
ben olsam bende aday olmazdım

Welcome to turkey . Bunların olacağını bilmiyordu? Taraftarın istifa bağırmasını olgunlukla karşılayan birisi, satılmış 1-2 kalem yüzünden mi kırılacak?

anket nerde
ankette çoğunluğu sağlarsak kesin olur
bence..:k19:
;(

Welcome to turkey . Bunların olacağını bilmiyordu? Taraftarın istifa bağırmasını olgunlukla karşılayan birisi, satılmış 1-2 kalem yüzünden mi kırılacak?

anlatmak istediğim medyadan ziyade medyaya haber veren içteki satılmış adamlar
biraz güven kaybı var sanırım

anlatmak istediğim medyadan ziyade medyaya haber veren içteki satılmış adamlar
biraz güven kaybı var sanırım
Ha, bilmiyorum ama bunlar her zaman ola bilir. Divandaki aldığı havayı ve tepkilerden dolayı gitti bence. O tepki az bucuk bir şey değildi.
En son polat döneminde olmuş bu yani. Divandakilerden tekmeyi yemeden kendi gideyim dedi.
Doğruda yaptı bence kendi adına. Divandakiler 1 yıldır fırsat kovluyor diye burda yazdık . Fatih terim olayının çok büyük etkisi oldu divandakilerde.

Hayri kozak abinin ateşe o dönem benzin dökmeside ayrı etkisi oldu tabiki

Geri
Üst Alt