Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

renktas yapma allaskina 3 4 iyi topcu diyorsun forvetemi adam alalim defansin 4 lusune mi kalecisinemi orta sahasinami .3-4 adamla olucak is degil bu

oglum ne derdiniz var su takimla

yonetim adam olsun yeter

3-4 iyi topcuyla bu takim tozunu attirir ligin

off bi 100 milyon atsa masaya gelirken

ne kral olur haaaaaaa

yersen:)

herkes su para olayına takmış.mesele para vermek değil,gerektiğinde klübe destek cıkmak.özhan canaydın klüp cok zor durumdayken şahsi kefaletleri ile yardım etmişti.sonuçta hibe etmesine gerek yok.ama polat gibi de tüm Galatasaray lılardan para dilenmesine gerek yok

Yok daha çok para harcayabiliriz aslında ama risk almamız lazım. Stadı dolduracak adamlar almamız lazım. Gelecek başkanın yapması gereken her noktaya işinin ehli direktörler koymak. Yoksa onların parası bizim çenemizi yorar ancak.

isim adam lazimdegil takima

adam gibi takimfutbolu oynasinlar

bak gor staddoluyormu dolmuyormu

Futbol bir takim oyunudur bu da suan Galatasarydayok malasef

her seyile Taraftar Yonetim Futbolcu Td si ile Camiasi ile

Yok daha çok para harcayabiliriz aslında ama risk almamız lazım. Stadı dolduracak adamlar almamız lazım. Gelecek başkanın yapması gereken her noktaya işinin ehli direktörler koymak. Yoksa onların parası bizim çenemizi yorar ancak.

stadi doldurma konusunda katiliyorum secilen adnan polat dahi olsa yada isterse bizim apartmanin yoneticisi baskan olsun o stadi doldurmak zorundalar bence

olur olurrrrr

rahat olun

ilk etapta

stoper

solbek

sag ic

kaleci/sagbek

4 kisi yeter bu takima

kendinizi oldugunuzdan kotu gormeyin

sorun yonetilememekte

basimzida embesller var

Anlamıyorsunuz bu takımın paraya ihtiyacı yok bu takımı satın alacak bi adama ihtiyacı yok bu takımın bol parası olan abromiviçlere hiç ihtiiyacı yok sadece futboldan anlayan adamlar gelicek... 15 tane oyuncuda yollanmaz Term gelicek adam akıllı bi oluşum yapıcak

Zaten mesele para değil. Herkes de para muhabbeti almış başını gidiyor. Bize doğru ve cesur kararlar verebilecek bir başkan lazım. Galatasaray artık bir şirkettir. Ancak yönetim vizyonu ve stratejisi çok önemlidir. 35-40 milyon müşterisi olan bir şirket gibi düşünülerek yönetilmelidir. Planlama küçülme üzerine değil büyüme üzerine kurulmalıdır. Bir oyuncuyu satıp 1 milyon Euro kar etmek ve sonra da yerini doldurmak için 5 milyon Euro sokağa atmak mantıklı bir yönetim vizyonu değildir. Çünkü müşterileriniz için önemli olan sportif başarıdır. Yani 1 milyon Euro karı, taraftardan yani müşteriden elde etmeye çalışmaktır. Şampiyonlar ligine katılmaktır. Sponsorlardan daha fazla gelir elde etmektir. Ünal Aysal'ın basında çıkan demeçleri ve ticari geçmişi şu an için bize bu vizyon konusunda ümit vermektedir.

stadi doldurma konusunda katiliyorum secilen adnan polat dahi olsa yada isterse bizim apartmanin yoneticisi baskan olsun o stadi doldurmak zorundalar bence

Galatasaray şampiyonluğa oynasın seyirci ortalaması 40.000 gecer,örneği olimpiyat stadı...

herkes su para olayına takmış.mesele para vermek değil,gerektiğinde klübe destek cıkmak.özhan canaydın klüp cok zor durumdayken şahsi kefaletleri ile yardım etmişti.sonuçta hibe etmesine gerek yok.ama polat gibi de tüm Galatasaray lılardan para dilenmesine gerek yok

Bu olmadı ama şimdi. Adnan Polat yönetici bile değildi o zaman Serhat Ulueren ile bir olaya girdiler ve yardım topladılar en kötü zamanımızda bunu olumsuz olarak görmek ne kadar doğru ?

yav inan kirac bir patavatsizlik yapti hala herkesin dilinde 100 milyon

cok komik ya

unal aysal az kufur etmiyordur inan kiraca simdi:)

kafa kafaya gider renktas, ama neden bilinmez... yaslilar bizim gibi bakmiyor olaya...

Kardes taraftar desteginin en yogun oldugu dönemde bile kaptiriyordu koltugu Adnan Öztürk´e :) Simdi nasil kafa kafa gidecek merak ediyorum :)

Taraftar cok önemlidir bakma sen

Bu olmadı ama şimdi. Adnan Polat yönetici bile değildi o zaman Serhat Ulueren ile bir olaya girdiler ve yardım topladılar en kötü zamanımızda bunu olumsuz olarak görmek ne kadar doğru ?

5 milyon toplayamadılar.rezil olduk..

isim adam lazimdegil takima

adam gibi takimfutbolu oynasinlar

bak gor staddoluyormu dolmuyormu

Futbol bir takim oyunudur bu da suan Galatasarydayok malasef

her seyile Taraftar Yonetim Futbolcu Td si ile Camiasi ile

Takım kurmak 6-7 ayda yapılacak iş değilki onun için 1-2 yıl lazım bize. Takım olabilmeyi başaran çok takım yok Dünya'da ki ben şova yönelik oyunculardan bahsetmiyorum zaten.

Aynen öyle o stat bir şekilde dolmalı. Bize o para lazım.

biz şampiyonluğa oynayalım o stad her maç 45000 seyirci gider.fb maçında yaklaşık 5 trilyon hasılat toplandı.senede en az avrupa hariç 20 maç var sahamızda ortalama 2.5 trilyon toplasak 50 trilyon sadece gişe hasılatı toplanır.bunun için sadece şampiyonluğs oynayan takım kur yeter.

Bence PolaT'ın orada yaptığı şovdu.Ne olursa olsun kol kırılır yen içinde kalır.Tv başında,billboardlarda şov yapmaktı amacı.

Kim gelirse gelsin Adnan'lardan daha iyi olacağı kesin. Temennim Özhan başkan kadar iyi, Faruk başkan kadarda başarılı olması...

Takım kurmak 6-7 ayda yapılacak iş değilki onun için 1-2 yıl lazım bize. Takım olabilmeyi başaran çok takım yok Dünya'da ki ben şova yönelik oyunculardan bahsetmiyorum zaten.

.

zaten bir takim 6-7 aya kurulmaz

şova yonelik bile olmasin

eger bu kadrodaki oyuncular takim ola bilseydiler Stad dolardi kesin

Stadin boyle bir zamanda dolmamasida baska bir ayip zaten orasina hiç girmeyelim

Malesef Galatasaray iyi yönetilemiyor bu açık ve net

Aslinda sunu sormak lazim. Bir inat ugruna yarim yamalak bir yönetimle 1 sene daha dayanmaya calismak Galatasaray´in menfaatine midir? Soruyorum. Kac yöneticisi var Polat´in? Arkasinda duran?

Geri
Üst Alt