Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

bende bir tane öneriyim yabanci olarak o zaman semir stilic macini izledim adam harika önümzdek 5 seneyi götürür bence cok yetenekli ve maliyetide fazla yüksek degildir

Ben örnek verdim.X kişi diyelim.

oyuncu puanı fiyatı

x:8 15.000.000 avro

y:5.5 3.000.000 avro

z:6 4.000.000 avro

b:5 2.000.000 avro

v: 1.500.000 avro

m:6.5 4.500.000 avro

y,z,b,v,m gibi 5 tane oyuncu alacağına x gibi 1 tane oyuncu al mantık bu!

Ben örnek verdim.X kişi diyelim.

oyuncu puanı fiyatı

x:8 15.000.000 avro

y:5.5 3.000.000 avro

z:6 4.000.000 avro

b:5 2.000.000 avro

v: 1.500.000 avro

m:6.5 4.500.000 avro

y,z,b,v,m gibi 5 tane oyuncu alacağına x gibi 1 tane oyuncu al mantık bu!

tamamda bu yönetim lincoln ü getirdiklerinde kim hayir dedi hic kimse herkez sevindi ya da misimovic de elanoda senin 15 milyonluk dedigin adamlari avrupada kac takim istiyor kim bilir türkiyeye gelmez bu adamlar mesela v.d.vaart 8 10 milyona totenham gitti diyelim GS yönetimi 15 milyon önerdin Real e anlastin bolservis parasinda peki sen v.d.vaart olsan totenham gidersin Galatasarayami

Baskan: Ünal Aysal

2. Baskan: Adnan Öztürk

Profesyonel ekip: Peter Kenyon vs.

Transfer listesi:

Yerli: Selcuk Inan, Volkan Sen, Sercan Yildirim, Serdar Kesimal, Orhan Sam, Hasan Ali Kaldirim, Ali Güzeldal, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek,

Gurbetci:
Mehmet Ekici, Tunay Torun, Mevlüt Erdinc, Taner Yalcin, Deniz Naki, Jem Paul Karacan, Nadir Ciftci, Ömer Toprak

Türkiye´den alinabilecek yabanci futbolcular:
Emenike, Danny

Yabancilari da Peter Kenyon getirsin artik :D

Bu arada bizim scouting ekibi Küba'daki u20 idi sanırım maçlarını takip edeceklerdi.Varmı bir bilgisi olan.?

tamamda bu yönetim lincoln ü getirdiklerinde kim hayir dedi hic kimse herkez sevindi ya da misimovic de elanoda senin 15 milyonluk dedigin adamlari avrupada kac takim istiyor kim bilir türkiyeye gelmez bu adamlar mesela v.d.vaart 8 10 milyona totenham gitti diyelim GS yönetimi 15 milyon önerdin Real e anlastin bolservis parasinda peki sen v.d.vaart olsan totenham gidersin Galatasarayami

O ayrı konu.Ama elbette ikna edebilecek oyuncular bulunur.

Transfer listesi:

Yerli: Selcuk Inan, Volkan Sen, Sercan Yildirim, Serdar Kesimal, Orhan Sam, Hasan Ali Kaldirim, Ali Güzeldal, Sezer Öztürk, Mustafa Pektemek,

Gurbetci:
Mehmet Ekici, Tunay Torun, Mevlüt Erdinc, Taner Yalcin, Deniz Naki, Jem Paul Karacan, Nadir Ciftci, Ömer Toprak

Emenike, Danny

böyle takim kurulsa 5 sene lige ambargo koyariz (ama hayal iste :D )

Transfer listesi:

Gurbetci:

Emenike, Danny

Onur 18 transfer yapmışsın.Nerden baksak bi 50-60 kağıt gider.:)

O ayrı konu.Ama elbette ikna edebilecek oyuncular bulunur.

ama iste o deidigin futbolcularda elano gibi ya da lincoln gibi oyuncular olur sorunsuz ve formda futbolcuya cok kulübler sahip cikar o yüzden bizim o zaman getirebilecegimiz futbolcu ya yedekte olur ya da özel hayati ile sorunlu bir futbolcu olur bizim tek sansimiz genc yasta bulup getirirsek olur

50-60 kağıdı 1 sezonda sadece bilet satışından kurtarırız.

Valla Hocam şu adamları toplu halde getirecek olanın ellerini öperim.Beni ilgilendirmez ne kadar para verdikleri bu saaten sonra.Yeter ki taraftara ve camiaya yakışır bir takım olsun.Gerisini de yönetim dert etsin,biz taraftarı hiç ilgilendirmez.

19 tane oyuncu var orda! bize 8 veya 9 tane oyuncu yeterli.Kadro istikrarı şart!

abartmayin reisler

4 ilk 11 e

3 yedege adam yeter

geleceklerden çok gidecekler önemli.Servet ve yerli apaçi çetesi gitmeli en başta.

Onur 18 transfer yapmışsın.Nerden baksak bi 50-60 kağıt gider.:)

Transfer listesi bu :) Hepsi alinsin demedim. Bunlardan birkaci mutlaka alinmali diyorum. 8-9 farketmez artik. Ama bunlarin disinda dandik adamlar getirmesinler yine. En gözdelerini istiyorum.

Transfer listesi bu :) Hepsi alinsin demedim. Bunlardan birkaci mutlaka alinmali diyorum. 8-9 farketmez artik. Ama bunlarin disinda dandik adamlar getirmesinler yine. En gözdelerini istiyorum.

Takımda ki dandikleri göz önünde bulundurursak o futbolcuların hepsi lazım bize Onur.Transfer listen doğru yani;)

Takımda ki dandikleri göz önünde bulundurursak o futbolcuların hepsi lazım bize Onur.Transfer listen doğru yani;)

Bu aksam bazi seyler netlesir bence. Polat gazetecilerle yemek yiyecekmis, sohbet edeceklermis. Behri kesin alir agzindan birseyler :D Orda mutlaka secim yapmayi düsünüyorum veya düsünmüyorum diyecektir. Rahat birakmaz gazeteciler onu. TSI 19.30 da olacakmis bu yemek.

Bu aksam bazi seyler netlesir bence. Polat gazetecilerle yemek yiyecekmis, sohbet edeceklermis. Behri kesin alir agzindan birseyler :D Orda mutlaka secim yapmayi düsünüyorum veya düsünmüyorum diyecektir. Rahat birakmaz gazeteciler onu. TSI 19.30 da olacakmis bu yemek.

Bahri dün ne yediğini hatırlamıyordur.Hagi istifa etti fiyaskosundan sonra inan varsa diyecek bişey yok.:) Bu arada Onur sen baya bi yoğunlaşmışsın Adnan Polat'ın seçim kararı alıp almamasına.Hayal kırıklığına uğramanı istemem, sen genede kendini alıştır. Adnan Polat bu ne yapacağı belli değil.

Secim karari alinmaz, hayal gormeyin. Polat tarihinin en kotu baskani olarak anilmak istemez dolasiyla en azindan onumuzdeki sezon 2 kupayi alip kendini biraz kurtarmak isteyecektir (hos bence yine kurtulmaz) hatta belki yine aday olur...

Ünal Aysal iş hayatında çok başarılı bir adam. Camianın içini dışını iyi bilir. Zaten derin Galatasaray arkasında, Ali Dürüst ve Faruk Süren gibi efsaneleri ikna edebilirse ve Adnan Öztürk ile Haldun Üstünel'i de yönetime alırsa fırsat bulan herkesin üzerinden geçtiği ve küçük düşürdüğü bu camia yattığı yerden kalkar.

Kaldı ki Polat istifa etse, yerine Aydemir Akbaş başkan olsa durum daha kötü olamazdı.

ÜNAL AYSAL 10 MİLYON KAZANDIYSA DA KAZANDI! SİZ KOYSAYDINIZ SİZ KAZANSAYDINIZ!

Biz bıraktık gittik, şimdi “Ünal Aysal 10 milyon kazandı” deniyor... Size ne ya kardeşim? Ne kazandıysa kazandı! Altını çiziyorum; şahet kazanmışsa... Kulübe vermemişse o primi. Kazanmışsa kazanmış! Siz koysaydınız da siz kazansaydınız! 37 milyon dolar tazminat ödemekten kurtulduk... Bunun Türkçe’si bu. Ünal Aysal’a “Abromoviç” demek için, kulübün bir şirket olması lazım ve devredilemez, satılamaz hisseleri satın alması lazım.

Faruk Baskan noktayi koymus. Size ne arkadas.

Geri
Üst Alt