Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

A.Polat ve şakşakçıları tutuştu mu ne ? Korkmayın lan daha resmi bi seçim açıklaması yok.

A.Polat gittiği gün kendisine plaket değil temsili olarak başkanlık koltuğu verilsin,oturur oturur özlem giderir.

Şakşakçılarınada A.Polat bibloları verilsin,bakar bakar özlem giderirler.

Gökay kardeşim hepsini anlatim sana. öncelikle herkesin bir bildiği var ortak bi bilgi var çünkü bu kulüpte ve türkiyede bir ilk olarak ŞEFFAF'lık sağlandı ve temizlikçiden su giderine kadar tüm gelir- gider herşey ortaya döküldü.. üzücü oldugu kadarda büyük güven gerektiren durumdu yapıldı.. İnan kıraç'a gelince ona sırtına dayayarak aday olmak çok yanlış.. polat diğer alanlarda ister basket olsun ister su topu binicilik bunların hepsi branştır ve avrupa kupaları aldık. Galatasaray SK | Resmi İnternet Sitesi - www.galatasaray.org burdan bak kardeşim 2008-2010 arası kupalar.. Gs camiasını cok tanıyorsan benide bu arkadaşlarıda aydınlatırsan sevinirm. İnan kıraç mağdem bu kadar büyük adam neden bu zaman kadar cıkıpta bizim halimizi görmedi. sadece 11. sırada olmamızla ilgili değil. Galatasaray SK son 2005 den beri bu çöküş içinde bu zaman kadar kimse cıkmayıpta bu kadar gelir ve bu kadar şan şöhret uyandıran yapılara işlere kavuşunca cıkıyorsa ben inan kıraçı değil k.bakma ama babasını bile tanımam sadece bu işleri yapan adamları tanırm kardeşim..

Kendi başkanı tarafından emniyete ihbar edilmekten hoşlanan taraftarlar var maalesef hala aramızda..Her hafta tarihi rekorların kırıldığı rezaleti bizlere yaşatan ve hala suçlunun teknik adamda olduğunu düşünen bir başkana destek verebiliyoruz, biz bu zihniyetle küme düşmeyi hakediyoruz....

Peki o zaman çıkmadı diye Adnan Polat'ın kulübü batırma hakkımı var?Adnan Polat,Galatasaray taraftarını kandırmaya hakkı var mı?

Şimdi çevirme hiç,haksızlık yapmayalım.Tamam burda Polat'ı savunmuyoruz ama hakkı da yenmesin.

Galatasaray bu sezon en kötü dönemini geciriyor!! kim suclu??

söze gerek var mi?

var!!

ADNAN POLAT ISTIFAA!!!!

Daha önceden niye aday olmadı diyenler için; 10 yıllık kongre üyeliği süresini yeni doldurdu.

Adamın 5 milyar dolar veya daha fazla serveti var,bizden nasıl bir çıkarı olabilirki.Soru mahiyetinde soruyorum bunu yanlış anlamayın arkadaşlar,fikirlerinizi alabilirmiyim.

A.Polat ve şakşakçıları tutuştu mu ne ? Korkmayın lan daha resmi bi seçim açıklaması yok.

A.Polat gittiği gün kendisine plaket değil temsili olarak başkanlık koltuğu verilsin,oturur oturur özlem giderir.

Şakşakçılarınada A.Polat bibloları verilsin,bakar bakar özlem giderirler.

bana bu aralar ozelden cok mesaj geliyor adnan polati seven kongre uyelerinden haberiniz olsun

Ben, böyle işleri pek konuşmam ama bu sefer farklı :) Ünal Aysal gibi güçlü bir adam, durup dururken aday olmaz. Seçim olmayacağını bilse, kendini hiç madara edecek konuma düşürür mü? Bence düşürmez. Adnan Polat, ibra edilecek ama bir şartla; seçim kararı alacağı için. Eğer ibra edilmezse; bir daha başkanlığa adaylığını koyamaz, bunu göze alamaz..

İlk önce seçim kararı ardından ibra olsaydı dediğin çok mantıklı olurdu benim için. Senin senaryo da Polat'ın sözüne gövenmek gerekliliği doğuyor. Ben nedense paranoyak oldum. Ya ibradan sonra devam derse? der mi, der bu adam. O kadar inada bindirdikten sonra gol atar ofsayttan bu Polat...

Bundan sonra Adnan Polat'dan başka kimse başkan adayı olmamalı anlaşılan.Kim aday olursa 2008'de neredeydi sorusu sorulacak.Adnan Polat da rahat rahat 'Galatasaray' ismini yerlerde süründürmeye devam eder..

Zamanında elini taşın altına sokmadılar şimdi de gelmesinler mantığıyla gidersek Adnan Polat'ın uzun bir süre daha yönetmesi lazım kulübü. Adnan Polat sportif başarı anlamında kulübümüze zarar vermiştir, ekonomik yönden neler yaptığını buradaki kimse adam akıllı bilemez. Söylenilen her söze inanmayın. Başkan olabilecek adamların hiçbirinide adam akıllı tanımıyorum şu gelsin bu gelsin diyemem ancak Adnan Polatla bu iş olmaz. Başkan dediğin adam bir söz verdi mi tutar, bir vaatte bulundu mu yapar, söylediğinin arkasında durur. Kusura bakmayın Adnan Polat bunları yapmamıştır.

1 yil daha bu kulübün baskani olmaya.

1 yil sonra secimlerde, istediginizi yaparsiniz/yaparlar/secerler.

benim 1 yıl daha başarısız sonuçlar almaya.derbilerde yenilmeye,avrupa oynamamaya,senede 2 teknik adam görmeye hakkım yok.ksr bakma

Azizde veya bir başka kankisinde gizli şeyleri bilmemnesi yoksa gelsin,ite köpeğe maskara ettiler koca camiayı,federasyonu,azizi,hakemleri geçtim götü boklu spor programı yapan adam bile Galatasaraya gider yapmaktan dört köşe her hafta,hala kulup düzlüğe çıktı aday oldular diyenler var takım her hafta son sürat aşağıya bank asyaya doğru gidiyo millet düzlük ova diyo uyanın artık,Eli kolu bağlı bir başkan bu camiayı anca bu kadar yönetir daha doğrusu yönetemez yedek kulubesine hocalar için turnike yaptıracaklar nerdeyse 6 ayda bir hocamı değişir.

1 yil daha bu kulübün baskani olmaya.

1 yil sonra secimlerde, istediginizi yaparsiniz/yaparlar/secerler.

4 yılda yapamadığını 1 yılda yapacaktır diyorsun.Hemde kadronun % 80'i bankasya seviyesindeyken,yönetim kurulunun %99 u kavgalıyken.Umut diyorsun yani.Bizim günahımız ne peki.

dalga mı geciyorsun borcun nekadar olduğunu kimse bilmiyor.ayrıca bizim butun gelirlerimiz nerdeyse temlik edildi.boş havadan atmayın

hepsi divan kurulunun oluşturduğu denetçiler tarafından denetleniyor ;maçtan maça takip edersen Galatasaray'ı bilemezsin tabii.

Zamanında elini taşın altına sokmadılar şimdi de gelmesinler mantığıyla gidersek Adnan Polat'ın uzun bir süre daha yönetmesi lazım kulübü. Adnan Polat sportif başarı anlamında kulübümüze zarar vermiştir, ekonomik yönden neler yaptığını buradaki kimse adam akıllı bilemez. Söylenilen her söze inanmayın. Başkan olabilecek adamların hiçbirinide adam akıllı tanımıyorum şu gelsin bu gelsin diyemem ancak Adnan Polatla bu iş olmaz. Başkan dediğin adam bir söz verdi mi tutar, bir vaatte bulundu mu yapar, söylediğinin arkasında durur. Kusura bakmayın Adnan Polat bunları yapmamıştır.

Aynen,o zaman Adnan Polat ömür boyu başkanlık yapsın!!!

Adamın 5 milyar dolar veya daha fazla serveti var,bizden nasıl bir çıkarı olabilirki.Soru mahiyetinde soruyorum bunu yanlış anlamayın arkadaşlar,fikirlerinizi alabilirmiyim.

dilenci gibi milletin devletin peşinden koşmayız

Geri
Üst Alt