Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

Cevap: Son Dakika l Ünal Aysal Adaylığını Açıkladı

yalnız ünal aysalın yaşı soru işareti oluşturuyor insanın kafasında.... bu kadar stresi tempoyu bu yaşta kaldırabilirmi ? keşke biraz genç olsaydı

70 yasinda adamin vücuduna baksana :) Adnan Polat bu kadar fit degildir kesinlikle :)

7B46B64BB40009469FED0E07y.jpg

Adaymı değilmi şimdi ? gene karıştırdılar ortalığı.

Medya öylede böylede her zaman saldiracak bisey bulur. Ama Ünal Aysalin oldugu yeri biraz zor bombalarlar gibi geliyor bana.

aslında ünal aysal şöyle 55-60 yaşında falan olsaydı bu işi çok iyi yapabilirdi de 70 yaşına gelmiş adamın bu işi tam performansla yapması zor... canaydın döneminden tecrübeliyiz, olası sağlık sorunları yönetimi aksatır...... ama eğer çok iyi bi 2. başkan seçerse o zaman sorun olmaz

Adnan Polat gene Adnan sezgini alir listesine :D

polat listesine monica belluci,halle berry,angelian jolie,megan fox, bunları alsa bile seçilemez:D

bunu kutlamalıyız..

aslında ünal aysal şöyle 55-60 yaşında falan olsaydı bu işi çok iyi yapabilirdi de 70 yaşına gelmiş adamın bu işi tam performansla yapması zor... canaydın döneminden tecrübeliyiz, olası sağlık sorunları yönetimi aksatır...... ama eğer çok iyi bi 2. başkan seçerse o zaman sorun olmaz

Zaten Faruk Süren gibi güclü bir ismi 2 baskan olarak secerse kendisine büyük yetkiler verir, Ünal Aysal biraz daha arka planda durur.

Hay ben boyle medya'nin icine edim. Allah belalarini versin! Ulan adam adayim dememis, tam tersi olabilirim ama bir baska adayi desteklemeyi tercih ederim demis kisacasi. Bizim seref yoksunu medya olayi carpitti RAYTING icin :)

Allah topunuzun belasini versin.

Zaten Faruk Süren gibi güclü bir ismi 2 baskan olarak secerse kendisine büyük yetkiler verir, Ünal Aysal biraz daha arka planda durur.

faruk suren 2. baskan hayatta olmaz, unutun onu.

70 yaşında la bu adam :asd:

Daha genç birisi olur inşallah başkan.

Hay ben boyle medya'nin icine edim. Allah belalarini versin! Ulan adam adayim dememis, tam tersi olabilirim ama bir baska adayi desteklemeyi tercih ederim demis kisacasi. Bizim seref yoksunu medya olayi carpitti RAYTING icin :)

Allah topunuzun belasini versin.

gerektiğinde olurum demiş daha ne diyecek

bence faruk süren değilde ali dürüst veya adnan öztürk gibi daha genç adamlar ünal aysalım yanında olabilirse iyi olur

gerektiğinde olurum demiş daha ne diyecek

Adayim dememis iste, onumuzdeki yil da olabilirim anlamina gelmiyor bu lafi. Bu laftan bir cok anlam cikarabilirsin ornegin: "Aday olmayi kesinlikle dusunmuyorum, birini desteklemeyi tercih ederim fakat eger HIC BIR ADAY olmazsa ozaman mecburen adayligimi koyarim" vs vs. Bosuna sevindik :)

Faruk Süren, Ünal Aysal yönetiminde olmayacağını ama destekleyeceğini söyledi.Senin söylediğin türde 2.başkan bence Adnan Öztürk olabilir..

Geri
Üst Alt