Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IMZA (topal haric, o harbiden kendi gitmek istedi)
Bakır madenim de yok ama yine de tiksiniyorum "Forumlarda iyi diyolar, parası da varmış, gelsin o zaman" denmesinden.
cevabını duymak istemiyorsan alıntı yapmazsın olur biter herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil , tek sesli bir forum istiyorsanız söyleyin açıkça
Ünal Aysal para vermesin gerek yok. Fitre Zekatını bir iki sene kulübe versin ihya oluruz![]()
Kanal D’de M. Ali birand şöyle dedi. Aysal ManU tarzında bir sistem getircekmiş Galatasaray’a.
O iş yalan Sinan. Gerçekçi yaklaşmıyorsun olaya. Bu kulübe Özhan Canaydın dışında karşılıksız para veren bir adam bilmiyorum ben ki onu da tam bilmiyorum duyduğum birşeydi sadece. Onu geçtim Ünal Aysal'ın ikinci bir Mehmet Cansun vakası olmasından da korkmuyor değilim.
70 yaşına gelmiş adam sahip olabileceği herşeye sahip hayatını hareketlendirecek bir şey arıyor ama bilmiyorum ne kadar başarılı olabilir. Çok güvenmiyorum şahsen.
O geldiğinde o borcu cebinden mi ödeyecek sanıyorsun ? Kulübün her bölümüne kendi alanında uzmanlaşmış kişiler lazım. O yüzden yönetmeyi değil yönettirmeyi iyi bilen bir başkan lazım bize. Onların parasının bize hayrı yok.
Burada millet Ünal Aysal'ın mal varlığını tartışıp mastürbatik yorumlar yapıyor ama bizim için mühim olan en kıymetli şeyin "zeka" olduğunu unutuyor. Bu gün boş vaktimde Ünal Aysal'ın medyaya verdiği birinci ağızdan röportajlarını araştırdım ve emin oldum ki zeki, en önemlisi zekasını kullanmayı bilen birisi olduğuna kanaat getirdim. Bence bu işin en kritik noktası da bu olmalıdır, para parayı çeker ancak zeka olmadıktan sonra da bir işe yaramaz.
Ayrıca parasız adam gelsin kulübe diyenler için Livornoyu dersteklemelerini öneriyorum. Büyük takımlar büyük paralarla yönetilir. Aziz kesesinden bunca para vermese fener şimdi böyle olmazdı.
Bu adam kazı kazan oynayarak para kazanmadı zaten hocam,çok zeki bir iş adamı..
Zaten adam şirket yönetiminde çok başarılı ben kafama göre flaş transferler yapayım adımdan söz ettireyim riskine girmez,akıllı adamdır,getirir işi bilen bir hocayı bütçesine ekstra katkıyı mutlaka yapar her sene,en azından alım gücümüz artar 3-5 yüzünden taraftarın sevgilisi olduğu isimler gitmez Adnan Polat gibi hata yapacağını da sanmıyorum...